Tufan BİLGİLİ

Tufan BİLGİLİ

Sokağın Nabzı
[email protected]

Buradan Bakınca!

08 Haziran 2022 - 00:35



Çevre Dostları Derneği Başkanı Hale Oğuz Meydan Projesi uygulamalarını protesto eden Sinoplulara 06 Haziranda Uğur Mumcu Meydanında  Sinop tarihi ve kültürü konulu konferans verdi.(foto: B. Küçük)
 
















Sinop’tan ABD’ye… ‘Helly’ artık yeni yuvasında

Sinop'ta öğretmen Kübra Baykal, yolda gördüğü bitkin yavru köpeği tedavisinin ardından veteriner arkadaşı ile İstanbul'a gönderdi. 'Helly' adı verilen sokak köpeği, hayvan pansiyonuna yerleştirildi. Tatil için İstanbul'a gelen ABD'li gencin sahiplendiği köpek, işlemlerinin ardından New York'a götürüldü.(hbr:Sözcü)
 
















Çevre Dostları Derneği Başkanı Hale Oğuz Millet Bahçesi Projesi kapsamında parktaki ağaçlara geçirilen beton kelepçelere müdahalesi nedeniyle ifade verirken kendisi de hukuksuz ve çevreyi dikkate almayan uygulamalar hakkında suç duyrusunda bulunurken akadaşları da yanındaydı.
 
















Sinop'a yakışır meydan istiyoruz diyerek 25 gündür Uğur Mumcu Meydanında basın  oturma eylemi yapan Emek, Barış ve Demokrasi Platformu bileşenleri 7 Haziranda basın açıklamasıyla eylemlerini sonlandırdılar. (foto: B. Küçük )
 















 

Bu yazı 668 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum