Modi Bilardo Spor Kulübü’nde düzenlenen turnuvaya 24 banka çalışanı katıldı. 8 top bilardoda ter döken banka çalışanları, heyecanlı ve uzun soluklu turnuva ardından dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi. Turnuvada Banka Müdürü Hediye Defne Kaptangil adına Eşi Kerem Kaptangil yarıştı. Ailelerinde izleyici olarak turnuvaya dahil edilmesi, ortaya renkli ve neşeli anlar çıkarttı. Turnuvada ikinci olan Mustafa Usta, ödülünü annesi Habibe Usta’dan aldı. Bankacılar turnuvada birincilik için mücadele ederken, aileleri ise onların yanlarında destek oldu.
24 bankacının yarıştığı turnuvada, birinci Ahmet Sefa Özkan, İkinci Mustafa Usta olurken, üçüncülüğü ise Kerem Kaptangil ve Ümit Yavuz paylaştı. Birinci olan Özkan, ödülünü Şube Müdürü Hediye Defne Kaptangil’den aldı. İkinci Usta’ya ödülünü annesi Habibe Usta verdi. Üçüncü olan Kaptangil’e ödülü, Modi Bilardo Spor Kulübü Başkanı Nurettin Karakurt tarafından takdim edilirken, diğer üçüncü Yavuz ise ödülünü banka personellerinin çocuklarının ellerinden aldı.
Banka çalışanları düzenlenen turnuvadan son derece mutlu olduklarını ifade ederek, aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirdiklerini vurguladı.
Turnuva, 10 Aralık Pazartesi günü düzenlenen ödül töreni ve toplu fotoğraf çekimi ardından son buldu.