ADAY ADAYI TUNA; "ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ"

AK Parti Sinop Belediye Başkan A. Adayı Güngör Azim Tuna; “Şehrimizin mevcut sorunlarını ve çözüm yollarını biliyor, bu konuda gereken kararlılığa ve azme sahip olduğumuza inanıyoruz.” dedi.

09 Aralık 2023 - 16:18 - Güncelleme: 11 Aralık 2023 - 19:02
Aday Adayı Tuna, Sinoplu gazeteciler ile bir araya geldi. Bir çay bahçesinde basın mensupları ile fikir alışverişinde bulunduktan sonra bazı açıklamalar yapan Tuna, kentin mevcut sorunlarını ve çözümlerini bildiğini işaret etti. Tuna, Sinop’un çok değerli bir hazine olduğunu, hak ettiği değeri vermek zorunda olduklarının altını çizdi.
 

 

“KARARLILIĞA VE AZME SAHİBİZ”
Siyasete giriş yapan ve özellikle Sinop gibi güzel bir şehri yönetme iddiasında olan adayların, şehirdeki insanların nabzını tutmalarının önemli olduğunu belirten A. Adayı Tuna, “Bu nabzı ölçmenin en etkili yollarından biri, halkın gözü ve kulağı olan medya mensuplarımızın düşüncelerini almaktır. Bugün, basın temsilcilerimizle bir araya gelerek Sinop halkının nabzını tutma amacımızı değerlendirdik. Şehrimizin mevcut sorunlarını ve çözüm yollarını biliyor, bu konuda gereken iradeye ve azme sahip olduğumuza inanıyoruz.”
 

 

 

“SAYGI GÖSTERMEK DURUMUNDAYIZ”
Bu sürecin bir yolculuk olduğunu ve belirlemeleri gereken önceliklerinin, girişimlerin nasıl yapılacağını ve hangi yöntemlerin kullanılacağının önemine değinen Tuna; “İş yapmak kadar, bu işin nasıl ve hangi hızda etkin bir şekilde, insanlara layık bir biçimde gerçekleştirileceğine de karar vermek gereklidir. Şehrimizde çok değerli bir hazine bulunmaktadır ve bu hazineye hak ettiği değeri vermek zorundayız. Burada yaşayan insanlar, genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk herkesin hakkını gözetmek durumundayız. Temel belediyecilik hizmetlerinden, temizlikten başlayarak, kanalizasyon, arıtma, otopark, ulaşım ve imar gibi konularda yaşanan sorunların yanı sıra, sosyal ve kültürel ihtiyaçları da göz önünde bulundurarak, ailelere destekleyici çalışmalar yapmamız önemlidir. En önemli sloganımızdan biri, aileyi merkeze alan bir belediyecilik anlayışı olacaktır.”

 


 

 

“ŞEHRİN NABZINI ANLAMAK ADINA ÖNEMLİ BİR ADIM”
Çözüm odaklı çalışmalar yapacağını kaydeden Tuna sözlerini şu şekilde tamamladı; “Uzun soluklu bir süreç olan bu mutlu şehir inşasında, şehrimizin güzelliklerini dünyaya duyurarak, insanların buraya gelip mutlu anılarla ayrılmalarını sağlamak hedefimizdir. Bu süreci, uzlaşma, birlik ve katılımcılıkla yönetme yeteneğimize bağlı olarak başarabileceğimize inanıyoruz. Sinop'un bu gücü ve kabiliyeti vardır; yaşayan çok değerli insanlar bu şehre özel bir değer katmaktadır. Bu süreçte, birlikte çalışma fırsatlarını değerlendirmeye çalışıyorum ve bugün basın mensuplarıyla olan buluşmamız, şehrimizin nabzını anlamak adına önemli bir adımdır. Temizlik konusunda ise sadece temizlemek değil, temiz tutmak ve yönetmek de önemlidir. Akıllı yönetim sistemleriyle sürekli temizliği sürdürebilmek için çözümler üzerinde çalışacağımızı belirtmek istiyorum.” diye konuştu.

 


Bu haber 11737 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<