AJANS SİNOP YENİ YAYIN DÖNEMİNE BAŞLIYOR

Kentin ve vatandaşın sorunlarını gündeminden düşürmeyen Ajans Sinop ekibi, Eylül ayında yeni yayın dönemine başlıyor.

AJANS SİNOP YENİ YAYIN DÖNEMİNE BAŞLIYOR
11 Eylül 2023 - 13:34 - Güncelleme: 12 Eylül 2023 - 11:04

Gazeteci Cengiz Demirel ve Gazeteci Deniz Özen’in birbirinden özel programları ile izleyicilerinin karşısına bugün çıkıyor. Siyasetin, ekonominin, eğitimin, turizmin ve birçok konunun işleneceği, Cengiz Demirel ile Gündem Masası programı yeni yayın döneminde ilk konuğu ile ekranlara geliyor. 2023-2024 Eğitim öğretim yılının konuşulacağı bu programın konuğu ise Eğitim-Sen Örgütlenme sekreteri Asuman Aydoğdu olacak. Öte yandan Gazeteci Demirel, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri konukları ile ekranlarda olacak.

DENİZ ÖZEN İLE HABER SAATİ

Ajans Sinop İmtiyaz Sahibi Gazeteci Deniz Özen ise, Haber Saati Programı ile izleyicilerinin karşına bugün çıkıyor. Kentin konuşan ve konuşturan kanalı olmaya devam edeceklerini belirten Gazeteci Özen programı için; “Özel yayınlarımız ile kentin sorunlarını, iyisini kötüsünü, doğrusunu yanlışını kamuoyu ile paylaşacağız.” Dedi.

Ayrıca Gazeteci Özen’in, kendine has yorumları ile yeni dönemde de izleyicilerin karşısına çıkması, Sinop’un sorunlarını gün yüzüne çıkartmasının yanı sıra, konuşulmayanları konuşacak.

Bu haber 9227 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<