AK PARTİ BOYABAT BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI MAVİŞ;" MERKEZ YAKLAŞIMLI BİR ANLAYIŞLA YÖNETECEĞİM"

AK Parti Boyabat Belediye Başkan Aday Adayı Yasemin Maviş; Ben siyaset yapmıyorum. Ben siyasetçi de değilim. Ben hayatı insana hizmet odaklı, geleceği planlamak ve vizyon belgesi, projesi olarak görüyorum.” Dedi.

AK PARTİ BOYABAT BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI MAVİŞ;" MERKEZ YAKLAŞIMLI BİR ANLAYIŞLA YÖNETECEĞİM"
22 Aralık 2023 - 18:37 - Güncelleme: 23 Aralık 2023 - 15:38

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Boyabat Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Yasemin Maviş, yaptığı işin, harcadığı paranın hesabını veren şeffaf belediyecilikle yeni nesil Boyabat modelini ilçede, bölgede sonra ülkede örnek teşkil edecek belediyecilik sergileyeceğini belirtti.

Aday Adayı Maviş bir video ile Belediyecilik anlayışını, kamuoyu ile paylaştı.

“Belediyecilik halka dokunma sanatıdır”

Dünyanın tüm şehirlerinin rutin işler dışında bir vizyonla, enerjiyle, umutla geleceği planlamakla yönetildiğini belirten Maviş, “İşletmeci olarak devam ettiğim işletmeci hayatımı Boyabat ilçemizde de 3 yıldır Boyabat Devlet Hastanesi kantini ve Cengiz Topel Ortaöğretim okul kantini işleterek sürdürmekteyim. İlçemizde gösterdiğim imaj katarak yaptığım çalışmayı başarımla, azmim, bilgilerimi, eğitimimi, yeteneğimi kendi vizyonumu, potansiyelimi ilçemizde değerlendirmek üzere AK Parti Boyabat Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Belediyecilik halka dokunma sanatıdır. Bende bu sanatı Boyabat’ımızda inşa edeceğim. Dünyanın tüm şehirleri rutin işler dışında bir vizyonla, enerjiyle, umutla geleceği planlamakla yönetilir. Bende Boyabat’ımızı bir vizyonla yöneteceğim. Kadınlarımızı, gençlerimizi, çocuklarımızı önceleyen, merkeze alan bir yaklaşımla yöneteceğim. Ülkemizin ikinci yüzyılında Boyabat hayallerimizi geleceğe bir umutlu, enerjiyle, ekonomik gelişimi alt yapısı oluşan ilçemizi şehir kültürü, şehir medeniyetiyle buluşturarak sosyal, ekonomik, kültürel alanlarda zirveye hep birlikte taşıyacağız. Ben hayat ve Boyabat’ımızın insan odaklı, umut odaklı, sevgi ve saygı odaklı yöneteceğim.” ifadelerinde bulundu.

 

“Sorun ortaya çıkmadan çözüm üreten yönetim anlayışıyla çözeceğim”

Maviş, siyaset yapmadığını işaret ederek konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Ben siyasetçi de değilim. Ben hayatı hizmet insan odaklı geleceği planlamak ve vizyon belgesi, projesi olarak görüyorum. Bu süreçte toplumun tüm çıkarını gözeten, halkın yönetime katılmasını, kaynaklarının adaletli, eşit kullanılmasını hep birlikte sağlayacağım. Birlikte yaşıyoruz ve birlikte başaracağız. Yaptığım işin, harcadığım paranın hesabını veren şeffaf belediyecilikle yeni nesil Boyabat modelini ilçemizde, bölgemizde sonra ülkemizde örnek teşkil edecek belediyecilik sergileyeceğiz. Dirençli Boyabat, azimli, çalışkan Boyabat, paylaşan Boyabat, ben değil biz diyen Boyabat diyerek her konuda sorunlarını daha sorun ortaya çıkmadan çözüm üreten yönetim anlayışıyla çözeceğim. Her şeye içimizdeki karanlığı yok etmekle başlayacağız. Bunu da inanmakla, samimiyetle, güvenmekle, enerjimizle ve umudumuzla başaracağız.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Yasemin MAVİŞ Kimdir? 

 

Bölgemizin başarılı girişimci kadınlarından biri olan Yasemin Maviş, iş dünyasındaki başarıları ve siyasi çalışmaları ile dikkat çekiyor.Boyabatta Halen üç yıldır Hastane kantini ve Cengiz Topel ilköğretim ortaokul kantinlerinde ve Ankarada ticaretine aktif olarak devam etmektedir.  Uluslararası finas ticaret  bölümü mezunu olan Maviş, topluma ilham veren kadın girişimci olarak öne çıkmaktadır. 

 

Yasemin Maviş, siyasi alanda da aktif rol üstlenmiştir. Ankara AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nda yerel yönetimler birim başkanı olarak görev aldıktan sonra AK Parti İl Başkanlığı'nda Esnaf Komitesi Yönetim Kurulu üyeliği yaparak siyasetin içinde etkin bir şekilde bulundu. Siyasi çalışmalarda yer alarak toplumun daha iyi bir geleceğe yönlendirilmesine katkıda bulundu.

 

Yasemin Maviş, sivil toplumda da aktif bir rol oynamaktadır. Ekonomi kulübü yönetiminde denetim kurulu üyeliği yapmanın yanı sıra Ankara Ticaret Odası ve Ankara Sanayiciler Odası'nda kadın girişimciler İl kurulu üyeliği ile iş dünyasına ve topluma katkı sağlamaktadır. 10 yılı aşkın bir süredir kendi kurmuş olduğu Yasmin Sofrası Catering Ltd şirketinde yönetici olarak ticaret hayatını sürdürmektedir. 

 

Kendisini bir kadın azimli çalışkan girişimci olarak tanımlayan Yasemin Maviş, kadınların iş dünyasında liderlik yapma potansiyelini vurgulamak için çalışmalar yürütmüş ve birçok projeye imza atmıştır. Kadınların iş ve siyaset dünyasında daha fazla görünürlük kazanmaları ve liderlik rollerini üstlenmeleri konusunda hazırlanan bir çok projede aktif olarak yer almaktadır. 
Kendisinin en büyük yatırımının İNSANA ve İNSANİ DEĞERLERE olan yatırım olduğunu belirtmektedir. 

 

Yasemin MAVİŞ Ankara doğumlu olup Boyabat gazidere köyünden merhum Mehmet ve Meliha MAVİŞİN oğlu T. Bekir Maviş ile evlidir iki çocuk annesidir.  
Saygılarımla..
Yasemin MAVİŞ
Ak Parti Boyabat Belediye Başkan Aday Adayı
Bu haber 10219 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<