AK PARTİ'DEN ADAYLIK MÜRACAATINI YAPAN TUNA; "AMACIM İNSAN ONURUNA YARAŞIR BİR HİZMET!"

AK Parti’den Sinop Belediye Başkan A. Adayı olan Güngör Azim Tuna, müracaat formunu İl Başkanlığı seçim işlerine teslim etti. Tuna, yaptığı konuşmada “Amacının İnsan onuruna yaraşır bir hizmet etmek” olduğunun altını çizdi.

21 Kasım 2023 - 21:55 - Güncelleme: 24 Kasım 2023 - 20:32

2024 Yerel seçimlerde Sinop Belediye Başkanlığına talip olan Güngör Azim Tuna, AK Parti’den A. Adaylık müracaatını resmen gerçekleştirdi. Burada basın mensuplarına bilgi veren Tuna; “Şehirde yaşayan on binlerce insanın hakkını hukukunu gözeterek çalışacaklarını, onlara insan onuruna yaraşır bir hizmet etmek gayesiyle ve şehrin de önümüzdeki döneme ait gelecek planlarını yaparak bu şehri hak ettiği yere taşımak konusunda plan ve projeleri önümüzdeki dönemlerde açıklayacağını.” Söyledi.

AK Parti Sinop İl Başkanlığı Seçim işlerine A. Adaylık formunu teslim eden Güngör Azim Tuna; “Sinop Belediye Başkanlığı için adaylık başvurumuzu yapmış oluyoruz. Geçen Cuma Ankara’da yaptığımız başvuruyu bugün Sinop İl Başkanlığımızda da neticelendirmiş olduk. Belgemizi aldık. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu vesile ile buradaki yol arkadaşlarımızın bir da şahitliğinde değerli İl Yönetimimizin de ev sahipliğinde inşallah bu güzel yuvadan memleketin yönetimi ile ilgili önemli bir konuma geçmek için bir başlangıç yaptık. Rabbim bundan sonra nasıl bir kapı açar tabi ki onu hep birlikte göreceğiz. Bu vesile ile birkaç cümle söylemek istiyorum. Şehri yönetmek bir tecrübe, liderlik ve güç gerektirir diye her zaman söylüyorum. Bu zamana kadar ki yapmış olduğumuz çalışmalarda devlet hizmetinde gereken tecrübe yani kurumları yönetmek, insanları yönetmek konusunda edinmiş olduğumuz tecrübe ve liderlik inşallah güç olarak da halktan doğrudan alacağımız doğrudan bir yetki ile birleştiğinde bu şehre yakışan bir hizmeti şehirdeki yaşayan insanlarla birlikte el birliği ile getirme fırsatı bulacağız. Şehrimiz çok değerli, çok kıymetli bunun farkındayız, bilincindeyiz. Burada yaşayan on binlerce insanın hakkını hukukunu gözeterek çalışmak, onlara insan onuruna yaraşır bir hizmet etmek gayesiyle ve şehrin de önümüzdeki döneme ait gelecek planlarını yaparak bu şehri hak ettiği yere taşımak konusunda güzel düşüncelerimiz, plan ve projelerimizi önümüzdeki dönemlerde zaten açıklayacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Bir insanı değerlendirmek için yaptığı işlere bakarak karar vermek lazım. Ne yapacağını ona göre çok kolay değerlendirebiliriz diyoruz. Yoksa şu marifet değil; bu şehirden hiç çıkmamış olmak, hep bu şehirde yaşamış olmak tek başına bir marifet değil bunu tabi ki belirtmek isterim. Bizde bu şehirde doğduk, büyüdük ama dışarıda yaptığımız görevlerle hem ülkemizi daha iyi tanıdık, insanımızı daha iyi tanıdık hem de dünyayı daha iyi tanıdık ki bu şehre bundan sonra ki dönemde daha iyisini, en güzelini verebilmek noktasında ortak akılla dışarıdan edindiğimiz tecrübeyi buraya da aktarmak için yola çıktık. Memleketimizi sevdiğimiz için böyle bir yola çıktık. Sorunlarına tamamen vakıfız. Amacımız öncelikle insanlarımızın gönlüne girmek, onların sevgisini kazanmak. Bunu belli bir ölçüde başardığımızı, buna ulaştığımızı düşünüyorum. Ama bu yetmez bundan sonra yapılacak olan onun üzerine, birde bu kurumun bu belediyenin şanına yakışır bir şekilde yönetilebileceği, bu memlekete güzel hizmetler yapılabileceği konusunda insanlarımızın da tabi ki inandırmak. Onlara bir ümit vermek. Hep birlikte bunu yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu vesile ile değerli hemşerilerimi buradan saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” Dedi.

 

Bu haber 12733 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<