AK PARTİLİ A. ADAYI'NDAN ALIŞILAGELMEMİŞ VE ETKİLİ AÇIKLAMALAR!

AK Parti’den Belediye Başkan A. Adayı olan İş İnsanı Erten Aydın, katıldığı programda soruları yanıtladı. “Türkeli’nin çok daha farklı olacağının" altını çizen Aydın, önemli açıklamalarda bulundu.

25 Kasım 2023 - 01:50 - Güncelleme: 30 Kasım 2023 - 15:54

31 Mart 2024 Yerel seçiminde AK Parti’nin A. Adaylık müracaat süreci sona erdi. AK Parti’den Türkeli Belediye Başkan A. Adayı olan İş İnsanı Erten Aydın, gazeteci Deniz Özen’in hazırlayıp sunduğu ‘Haber Saati’ programına konuk oldu. İlçe’nin çok daha güzel ve farklı olabileceğini ifade eden Erten Aydın; “ Türkeli’nde başka yerde olmayan güzelliği var. Ben bir İş İnsanıyım ve memleketime yatırım için gelmiştim ancak böyle bir şey nasip oldu. A. Adayı oldum. İnanıyorum ki, Türkeli halkı her şeyin çok daha iyisini hak ediyor. Ben bunu başarabilirim. Siyasi anlamda seçmen farklılıktan yana, ben bunu ilçede gördüm. Neden olmasın? Küçük dokunuşlarla ilçemiz hak ettiği konumda olmaması mümkün değil. Bu değişim benim için imkansız değil. Ben bunu başarabilirim, kendimde ve ekibimde bunu görüyorum.” Dedi.

Türkeli Belediye Başkan A. Adayı olan İş İnsanı Erten Aydın ile yapılan konuşmanın detaylarını haberin videosundan izleyebilirsiniz…

Bu haber 19012 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<