ALTAY'IN, ÖZEL'E 'ÇIRAK ÇIKIŞI' YANKI BULDU!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Sinop mitinginde, Özel için “Çırağım sayılabilecek” ifadesi ülke gündemine oturdu.

ALTAY'IN, ÖZEL'E 'ÇIRAK ÇIKIŞI' YANKI BULDU!
22 Mart 2024 - 13:12 - Güncelleme: 22 Mart 2024 - 18:02

CHP Genel Başkanı Özel, Sinop’ta yürütülen seçim çalışmalarına destek vermek için dün kente geldi. Bülent Ecevit Caddesi’nde Genel Başkan Özel, vatandaşlara hitabından önce Altay bir konuşma yaptı. Aslen Sinoplu olan ve uzun yıllar CHP’nin Sinop Milletvekilliği görevini yapan Altay, Özel’i anons etmeden önce; “Düne kadar benim kardeşim, hatta benim çırağım sayılabilecek Özgür Özel’e hoş geldiniz diyoruz.” dedi. Altay’ın bu sözleri, Sinop’ta, ulusal kanallarda ve siyaset programlarında gündem oldu.

Sinop’ta vatandaşlar Engin Altay’ın sözleri için şu yorumları yaptı; “Engin Altay, yıllarını siyasete vermiş, CHP’de üst düzey yöneticilik ve yıllarca Milletvekilliği yapmış bir kişi. Kendisinin ifadelerinden gurur duyduk. Böylesine donanımlı bir siyasetçinin Özgür Özel’e çırak  demesi gayet normal ve bizleri mutlu etti. Sinop’un yetiştirdiği en büyük siyasilerden biridir Engin Altay.” diye konuştu.


Bu haber 8103 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<