"AŞÇI ÖNLÜĞÜ GİYDİRME" TÖRENİ DÜZENLENDİ

Sinop Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Gastronomi Öğrenci Kulübü iş birliğinde birinci sınıf öğrencileri için ilk kez “Gelenekselden Moderne Türk Mutfağı ve Aşçı Önlüğü Giydirme” töreni düzenlendi.

"AŞÇI ÖNLÜĞÜ GİYDİRME" TÖRENİ DÜZENLENDİ
14 Aralık 2023 - 17:26 - Güncelleme: 21 Aralık 2023 - 16:01

Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağında düzenlenen programa; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Genel Sekreter Şenol Metin, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasibe Yazıt, akademik personel ile öğrenciler katıldı.

“Gelenekselden Moderne Türk Mutfağı ve Aşçı Önlüğü Giydirme” programı Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı’nın konuşmasıyla başladı. Ardından konuşan Rektör Taşdemir bu törenin geleneksel hale gelmesi temennisinde bulunarak, Gastronomi ve mutfak sanatları bölümünün gelişimine katkı sağlayan akademik personele ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından Rektör Taşdemir ve beraberindekiler, öğrencilere özel aşçılık önlüklerini giydirdi.

Daha sonra Rektör Taşdemir, öğrencilerin hazırladığı lezzetli yemekler hakkında detaylı bilgiler aldı. Mutfak sanatlarındaki yeteneklerini sergileyen öğrenciler, Rektöre ve davetlilere özel olarak hazırladıkları yemekleri ikram etti.

 

Bu haber 5805 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<