BAKAN ÖZHASEKİ; "130 MİLYON DOLAR GEREKİYOR"

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Sinop’un altyapısını hesapladık. 130 Milyon Dolar gerekiyor.” dedi.

27 Mart 2024 - 20:22 - Güncelleme: 28 Mart 2024 - 17:04
AK Parti Sinop Belediye Başkanı Yakup Üçüncüoğlu’nun seçim çalışmalarına destek vermek için Sinop’a gelen Bakan Özhaseki, Sinop Valiliği’ni ve AK Parti Seçim Ofisini ziyaret etti. Özhaseki, seçim bürosunda partililere hitap etti. Ardından STK temsilcileri ile Polis Evi’nde düzenlenen iftar programına katılan Özhaseki, burada bir konuşma gerçekleştirdi. İftar öncesi katılımcılara hitabında belediye başkanlığı ve bakanlık dönemlerinde ülkenin dört bir yanında yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“SİNOP’U AYAĞA KALDIRMA ZAMANI GELDİ”
Daha sonra Sinop’un alt yapı sorunlarına değinen Bakan Özhaseki; “Sinop’un altyapı sorunu çözmek lazım. Ne kadar bir bedel gider diye baktım.  O kadar çok birikmiş ki iş. 130 Milyon dolar civarında altyapıya para gidiyor. Su, kanalizasyon, arıtma tesislerinin terfi istasyonları. Belediyenin gücüyle olacak bir şey değil. O konularda bizim elimizde. İnşallah bunları yaparız. Yakup Kardeşimizi çok iyi tanıyorsunuz. Yıllardır toplumun içinde, her dernekte var. Onunla biz bu işi çok daha rahat yaparız diye düşünüyorum. Takdir tabi ki sizlerin. Sinop’a kıyamıyoruz. Sinop’u ayağa kaldırma zamanı geldi.” Diye konuştu.

 
Bu haber 15924 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<