BAŞKAN ADAYI GÜRBÜZ'DEN, SPOR TESİSİ VURGUSU!

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, belediyeye ait parseller üzerinde spor sahaları inşa edeceklerini söyledi.

BAŞKAN ADAYI GÜRBÜZ'DEN, SPOR TESİSİ VURGUSU!
20 Mart 2024 - 13:52 - Güncelleme: 22 Mart 2024 - 14:09

CHP Adayı Gürbüz, kentte uzun yıllar Karakum yolu üzerinde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz günlerde kapatılan halı saha üzerinde incelemelerde bulundu. Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte yaptığı incelemelerde, gençlerin sportif faaliyetler içerisinde olabilecekleri alanların kalmadığını ve kendilerine ait parseller üzerinde söz konusu alanları inşa edeceklerini söyledi.

Sportif tesis ihtiyacını ivedilikle karşılamaları gerektiklerini kaydeden Gürbüz burada yaptığı açıklamada; “Burası kentin son halı sahasıydı. Buradaki müteşebbis de faaliyetine son verdiğinden gençlerimizin sportif faaliyet içerisinde bulunacakları bir halı sahadan söz etmemiz mümkün değil. Bir ihtiyacı ivedilikle karşılamak zorundayız. Dört tane yeni mahallemiz var. Arazilerimiz ve parsellerimiz var. Biz kendimize ait mülkler üzerinde bu tesisleri yaparak, içerisinde tenis kortu, halı saha, hentbol, basketbol gibi sahaları da inşa etmiş olacağız.” dedi.


Bu haber 13747 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<