BAŞKAN ÜNAL; "YASAL YOLLARA BAŞVURACAĞIZ"

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Av. Oğulcan Serthan Ünal; “Bu masum canlara çamurlu su içirmeyi reva gören, çamur içerisinde yatıran bu barınağın acilen yetkililer tarafından denetlenmesini talep etmekteyiz.” dedi.

BAŞKAN ÜNAL; "YASAL YOLLARA BAŞVURACAĞIZ"
12 Aralık 2023 - 19:08 - Güncelleme: 13 Aralık 2023 - 22:40
Gazeteci Deniz Özen’in gündeme getirdiği Türkeli hayvan barınağındaki köpeklerin sorununa İYİ Parti Sinop İl Başkanı Av. Oğulcan Serthan Ünal’da destek verdi. Ünal sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla söz konusu olaya bir an önce el atılması gerektiğinin altını çizerek, durum düzelmezse yasal yollara başvuru yapacaklarını işaret etti.
Ünal, bu rezaleti durdurmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek” Ajans Sinop Gazetesi İmtiyaz Sahibi Deniz Özen beyefendinin haberiyle farkına vardığımız, Türkeli Belediyesi Hayvan Barınağının içler acısı halini anlamak için tek fotoğraf yeterli. Bu masum canlara çamurlu su içirmeyi reva gören, çamur içerisinde yatıran bu barınağın acilen yetkililer tarafından denetlenmesini talep etmekteyiz. Bu rezaletin bir an önce durdurulmasını, aksi halde bu rezaleti durdurmak için gerekli yasal yollara başvuracağımızı ve bu durumdan sorumlu tüm yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz.” İfadelerinde bullundu.

 

Bu haber 7721 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<