"BİZE BÖYLE SÖZ VERMEDİNİZ" DİYEN SEÇMEN ERDOĞAN'A SESLENDİ!

Sinoplu seçmen yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti'nin verdiği sözü tutmadığını hatırlatarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

27 Aralık 2023 - 10:23 - Güncelleme: 01 Ocak 2024 - 16:33

Genel seçimlerde gurbette yaşayan vatandaşlar, şahsi araçlarının yurt dışında kalma zorunluluğu olan 185 günün değiştirilmesini ve bu mağduriyetin giderilmesini istemişti. Bunun üzerine AK Parti, bu sorunu seçim bildirgesi yayımlayarak çözeceklerini kamuoyuna duyurmuştu ancak gurbetçilerin araçlarının 185 gün kalma zorunluluğu giderilmemiş, sadece Türkiye'de kalma süreleri uzatıldı. 

AKLIMIZLA DALGA GEÇMEYİN!

"Böyle bir çözüm istemediklerini ve verilen sözün tutulmadığını" ifade eden Sinoplu gurbetçi Şirvan Ünal, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekillerine sitem etti. Aklımızla dalga geçmeyin diyen Şirvan Ünal; "  Biz sizden araç ile alakalı sene farkını istemedik 3 sene 5 sene bizim için bunun hiçbir kıymeti harbiyesi yok. Biz sizden istediğimiz insanımızın emeklimizin tatilini izinini allak bullak eden kafaları karıştıran şu 185 gün olayı var ya Ona bir çözüm Getirin dedik.nSiz de dediniz ki, Duyduk işittik 185 gün işkencesine son veriyoruz dediniz. Artık Avrupa'daki vatandaşlarımız 185 gün yerine 30 gün dediniz. Şimdi geldiğimiz Gün itibariyle araç olayı büyük bir kaza ile sonuçlandı. Sonuç hiç hoş olmadı." dedi. 

AK Parti'nin genel seçimlerde yayınladığı seçim bildirileri ise şöyle;

Bu haber 25542 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<