BU ADIM ÇOK BEĞENİLDİ!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı görevine seçilen Av. Aykut Cem Yalçınkaya partisinin toplantı salonuna eski İl Başkanlarından Hüseyin Keskin’in adını verdiklerini söyledi.

BU ADIM ÇOK BEĞENİLDİ!
24 Ekim 2023 - 16:50 - Güncelleme: 25 Ekim 2023 - 09:07
Başkan Yalçınkaya, CHP Merkez İlçe Başkanı Samet Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte daha önceden Hüseyin Keskin’in adını yaşatma kararı aldıklarını ve mazbatasını alır almaz bu fikri hayata geçirdiklerini ifade etti. Parti binasının satın alınmasında merhum Keskin’in büyük emeği olduğunu işaret eden Yalçınkaya, onu hatırlatmak için bu yolu seçtiklerini dile getirdi.
“İSMİNİ VERDİK”
CHP Sinop İl Başkanı Yalçınkaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “15 Ekim 2023 tarihinde yapılan CHP 38. İl Kongremizin ardından bildiğiniz üzere 18 Ekim tarihinde göreve başladık ve ilk yönetim kurulu toplantımızı yaptık. Toplantımızda görev dağılımımızı yaptıktan sonra uzun süre önce Merkez İlçe Başkanımız Samet Bayrak ve Merkez İlçe yönetim kurulumuz ile de kararlaştırdığımız üzere CHP Sinop İl Başkanlığı binamızda bulunan toplantı salonumuza parti binamızın alınmasında büyük emekleri olan, Sinop İl örgütümüze maddi ve manevi olarak büyük emekler vermiş, 2014 yılında genç yaşta yitirdiğimiz Önceki Dönem İl Başkanımız Hüseyin Keskin'in ismini verdik.”

“AKILLARA ÇOK SEVDİĞİ PARTİSİ GELİR”
Hüseyin Keskin denince; güler yüzü, iş disiplini, bitmek bilmeyen enerjisi ve siyasi ahlakının akıllara geldiğini aktaran Yalçınkaya; “Biz genç siyasetçilerin rol modeli olan, hayatını adadığı Cumhuriyet Halk Partisine büyük emekler vermiş, partimizin zor günlerinde sorumluluk almış  deyim yerindeyse "Efsane başkan" olmuş Hüseyin başkanımızın bu şekilde anısını yaşatmak, onu tanıma şansını yakalayamamis kişilere onu tanıtmak, onunla yol yürüme onuruna Nail olmuş partililerimize onu hatırlatmak için bu yolu seçtik. Bugün Sinop'un hangi ilçesine hangi köyüne giderseniz gidin CHP denince Hüseyin Keskin'in izine ve hatırasına rastlarsınız. Hüseyin Keskin dediğiniz zaman da akla çok sevdiği Cumhuriyet Halk Partisi gelir. Ben hem Yönetim Kurulu Üyelerimize hem Merkez İlçe Başkanımız Samet Bayrak ve yönetimine hem de Keskin ailesine bir kez daha teşekkür ediyor, Hüseyin başkanımızın emanetine layık olacağımıza söz veriyorum.” diye konuştu.


 
Bu haber 7033 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<