BÜTÜN EV SULAR ALTINDA!

Sinop’ta Camikebir Mahallesi’nde ikamet eden Fatma Uzun, maddi imkansızlıklardan dolayı 2 yıldır sular altında yaşamını sürdürüyor.

BÜTÜN EV SULAR ALTINDA!
05 Ocak 2024 - 21:14 - Güncelleme: 08 Ocak 2024 - 11:50

Camikebir Mahallesi Büyük Cami Yokuşu sokakta kendi evinde yaşayan 63 yaşındaki Uzun, 2 senedir yağmur yağdığında çatısından gelen su yüzünden evinin odaları sular altında kaldı. Uzun, maddi imkansızlıklardan dolayı çatısını yaptıramıyor. Evinin birçok odasına kovalar koyup, naylon muşambalar seren Uzun, kimsesinin olmadığını, tek maaşla hayatını idame ettirmeye çalıştığını ve bu yüzden çatısını yaptıramadığını belirtti.

“BEN BİR MAAŞLI İNSANSIM”

Yetkililerden yardım istediğini ve artık dayanamadığını ifade eden Uzun; “Yağmur yağdığında evimi çatıdan su basıyor. Odamı ve salonum su oluyor. 2 senedir yağmur yağınca su evime, odama kadar giriyor. Allah yardım ediyor ki, yağmur yağmıyor. Yağmur yağsa evi sel alıp gidecek. Bende duvarı delirdim, su merdivenlerden aşağı akıyor. Allah’tan Sinop’a bu aralar yağmur yağmadığı için şuan akmıyor. Evimin içinde laminantlar kalktı. Yatak odam battı. Işıkları da açamıyorum. Yaptırmaya param yetmiyor ki, nasıl yaptırayım? Ben 1 maaş alan insanım. Eşim yok, kimsem yok. Yetkililerden yardım istiyorum.” diye konuştu.

,

Bu haber 15424 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<