ÇAKICI'NIN KUMPAS DAVASINDA 3 KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI!

Geçtiğimiz aylarda Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, hakkında çıkan iddialar üzerinde görevinden istifa etmek zorunda kaldığı olayla ilgili 3 kişi göz altına alındı.

ÇAKICI'NIN KUMPAS DAVASINDA 3 KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI!
31 Temmuz 2023 - 17:04 - Güncelleme: 05 Ağustos 2023 - 12:16

Hakkını adalet önünde arayan Çakıcı’nın Avukatı Uğur Demircan konuyla ilgili bir basın açıklaması yayımladı. Demircan yayımladığı açıklamada, Çakıcı’ya komplo kuranlar hakkında yasal işlemler başlatıldığını ifade ederek; “Boyabat Cumhuriyet Başsavcılığını’ nın başarılı girişimi ile olayın faillerinden üç kişi göz altına alınarak, sayın başkanımıza karşı kullanılan sahte dijital verilerin içinde bulunduğu materyallere el konulmuştur.” Dedi.

 

Avukat Demircan tarafından yapılan açıklamada; “Sayın Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI’ nın göstermiş olduğu üstün başarıyı hedef alan kumpas ve şantaj olayından sonra, olayın sorumlularının ortaya çıkması ve hesap vermesi için yapılacak soruşturmanın güvenliği amacı ile halkımızın tüm karşı çıkmalarına rağmen sayın Başkanımız belediye başkanlığından istifa etmiş, devamında ise kendisine bu hain komployu yapanlar hakkında yasal işlem başlatmıştır. Geldiğimiz aşamada, Boyabat Cumhuriyet Başsavcılığını’ nın başarılı girişimi ile olayın faillerinden üç kişi göz altına alınarak, sayın başkanımıza karşı kullanılan sahte dijital verilerin içinde bulunduğu materyallere el konulmuştur. Bundan sonra ise sayın başkanımıza karşı başlatılan hain komplonun sorumlularının yargılanarak en ağır cezayı alacaklarına kuşkumuz yoktur. Böylelikle, Sayın Belediye Başkanımız Şefik ÇAKICI’ nın belediye başkanlığında ve siyasette gösterdiği üstün çaba ve buna bağlı olarak halkımız nazarında kazandığı yoğun sevgiye karşı oluşturulan gizli düzen ve kurulan kumpas halkımızın teveccühü ve yargı organlarımızın çabası ile gün yüzüne çıkmış olup, bu işi yapanlar cezasız kalmayacaktır. Bundan sonraki gelişmeler ise yeri geldikçe duyurulmaya devam edilecektir.” Denildi.

Bu haber 3467 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<