CEBECİ; "BEN DEĞİL, BİZ KÜLTÜRÜ İLE DEVAM EDECEĞİZ"

Geçtiğimiz günlerde TEMA İl Temsilciği görevine gelen Özgür Cebeci, “Sinop'ta çok daha fazlasını senin eksikliğinde yapamıyoruz, ekibe artık gel olur mu?” dedi.

CEBECİ; "BEN DEĞİL, BİZ KÜLTÜRÜ İLE DEVAM EDECEĞİZ"
27 Ağustos 2023 - 01:05 - Güncelleme: 28 Ağustos 2023 - 11:00

Yaklaşık 20 yıldır Kadriye Göl tarafından Sinop’ta TEMA İl temsilciği görevi sürdürülüyordu. Geçtiğimiz günlerde Merkez İlçe Sorumlusu Özgür Cebeci’ye devir edilen görev sonrası açıklamalarda bulunan Cebeci, Göl’e vakfı kattığı değerlerden dolayı teşekkür etti.

Cebeci yaptığı açıklamada, ben değil biz kültürü ile yollarına devam edeceklerini işaret ederek, çok daha fazla işler yapmak için gönüllülere ihtiyaçları olduğunu hatırlattı.

“SENİ BEKLİYORUZ”

Bundan sonra TEMA Sinop İl Temsilcisi olarak devam edeceğini ifade eden Cebeci; “Bu görevi 20 yıldır en iyi şekilde sürdüren Kadriye Göl hanımefendiden aldığımız "ben değil biz" kültürüyle doğa ve çevremizi korumaya, geliştirmeye, gönüllü kazanmaya, savunuculuk faaliyetlerine ve küçük kalplerde ekoloji okuryazarlığı kazandırmaya doğal önemini anlatmaya devam edeceğiz. Kadriye hanıma vakfımıza vermiş oldukları emek ve vereceği katkı için teşekkürlerimi sunarım. Bu anlamda beni uygun gören ve yeterli bulan vakıf genel merkezimiz yönetim kurulu sayın başkan & üyelerine, çalışanlarına; İlimizde Kadriye hanıma, Ayancık, Boyabat, Gerze İlçe Sorumluluklarına ve en çok da Sinop’umuzu en iyi ve güzel şekilde temsil edeceğimize inandığım ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederken, Vakfımızın yeni örgütlenme noktasında ekipte aktif gönüllü olarak görev almak isteyen "SEN" seni bekliyoruz. Sinop'ta çok daha fazlasını senin eksikliğinde yapamıyoruz, ekibe artık gel olur mu?” diye konuştu.

Bu haber 4708 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<