CHP ADAYI GÜRBÜZ, KENTE KAZANDIRACAĞI PROJEYİ AÇIKLADI!

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, Sis düdüğü mevkisinin belediyeye ait sosyal tesis olarak kente kazandırılacağını duyurdu.

CHP ADAYI GÜRBÜZ, KENTE KAZANDIRACAĞI PROJEYİ AÇIKLADI!
20 Şubat 2024 - 19:00 - Güncelleme: 21 Şubat 2024 - 12:42

CHP Belediye Başkan Adayı Gürbüz, Ada Mahallesinde bulunan ve halk arasında sis düdüğü olarak tabir edilen bölgede incelemelerde bulunundu. Alanında uzman mimar ve mühendis belediye meclis üyeleri ile bölgeyi gezen Gürbüz, proje üzerinde çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. 38 bin metrekare üzerine konumlandırılmış alanın, mesire ve sosyal tesis olarak kente kazandıracaklarını vurguladı.

Gürbüz söz konusu bölgede yaptığı incelemeler ardından; “Burayı askeri koğuş gibi yapmışlar. Gezdim, baktım. Zemin 70-80 cm düşürülebilir. Ada Mahallemizde bulunan 38 bin metrekare üzerindeki eski Türk Radarı diye tabir ettiğimiz, aslında sıhhiye birliğinin de bulunduğu bir yer. Belediyemize ait tahsisli bir yer. Hem mesire alanı olarak kullanılabilecek hem yeni bir reaksiyon alanı olarak kullanılabilecek standartlarda bir yer. Ulaşımı da kolay. Mevcut binada gezdiğimizde tadilatla uygun hala getirilebilir. Hem Karakum’a çok hâkim, falezlerin üzerinde, güney plajlarına bakıyor. Çok mükemmel bir konumda, bu konumda olan bir yeri binası ile birlikte, çevre düzenlemesini de yaparak mutlaka yaşamsal, fonksiyonel bir hale getirmeli. Sinoplu vatandaşlarımıza bir sosyal tesis olarak, yine belediye ve kamu çalışanlarımıza faydalanabileceği bir tesise dönüştürmemiz elzem oldu artık bizim için.” diye konuştu.

Bu haber 12676 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<