CHP İL BAŞKANI'NDAN SAĞLIK İLE İLGİLİ AÇIKLAMA!

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya; “Beyler, iktidarın temsilcileri, her törende vali beyin arkasında fotoğraf karelerine girmek için birbirleriyle yarışan kurum müdürleri bu vesileyse hepinize sesleneyim” dedi.

CHP İL BAŞKANI'NDAN SAĞLIK İLE İLGİLİ AÇIKLAMA!
29 Aralık 2023 - 21:22 - Güncelleme: 01 Ocak 2024 - 16:33

CHP Sinop İl Başkanı Yalçınkaya, Gazeteci Deniz Özen’in “SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN EMES HASTASINA SAMSUN ÖNERİSİ!” başlığıyla gündeme getirdiği haber ardından yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Yalçınkaya yaşanan olayı sert bir dille eleştirerek, idarecilerin kabiliyetleri karşılaştıkları sorunları çözme becerileriyle ölçüleceğini işaret etti.

 

Yalçınkaya açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “İdarecilerin işi sorun çözmektir. İdarecilerin kabiliyetleri karşılaştıkları sorunları çözme becerileriyle ölçülür. Bu bağlamda geçtiğimiz ay kendisinin çözmesi gereken sorunu ilginç bir şekilde hastane idaresine sorarak "Sinoplu neden sağlık sorunları için Samsun'a gidiyor" diye sitem eden İl Sağlık Müdürü basit bir işlem için yaşadığı sıkıntıyı kendisine anlatan bir vatandaşa dahiyane bir çözüm önerisinde bulunmuş.”

"SAMSUN'A GİT" 

Yalçınkaya sözlerinde; “Beyler, iktidarın temsilcileri, her törende vali beyin arkasında fotoğraf karelerine girmek için birbirleriyle yarışan kurum müdürleri bu vesileyse hepinize sesleneyim.” İfadelerine yer verdi.

"SİNOP SAMSUN'UN BİR KAZASI DEĞİLDİR!" 

Söz konusu durum hakkında gereken tüm eylem ve işlemleri yapacaklarını dile getiren Yalçınkaya; “Kurum müdürlerinin tamamına yakınının Sinoplu olmaması kendilerinin Sinop'u benimseyememeleri işlerini yapmalarına engel değil. Engelse o zaman ona göre atamalar gerçekleştirin. Bu konunun sonuna dek takipçisi olacak, gerekli bütün müracaatları yapacak ve bu sorunun çözülmesi için gerekiyorsa çözemeyenlerin değişmesi için her türlü eylemi ve işlemi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biliyorsunuz verdiğimiz sözü tutarız!” diye konuştu.

Bu haber 16451 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<