CHP'Lİ VEKİL KARADENİZ'DEN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ " AKP ZİHNİYETİNDEN KURTARACAĞIZ!"

Cumhuriyet Halk Partisi Gerze Belediye Başkan Adayı Osman Belovacıklı’nın seçim ofisi açılışında konuşan Sinop Milletvekili Barış Karadeniz; “Akp zihniyetinden kurtaracağız” çıkışı dikkat çekti.

CHP'Lİ VEKİL KARADENİZ'DEN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ " AKP ZİHNİYETİNDEN KURTARACAĞIZ!"
06 Mart 2024 - 20:20 - Güncelleme: 07 Mart 2024 - 10:38

Osman Beleovacıklı’nın seçim çalışmaları kapsamında Gerze’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Karadeniz, yaptığı konuşmada, Gerze’yi AK Parti zihniyetinden kurtarılması gerektiğini söyledi. Gerze’yi eskiden olduğu gibi siyasi ayrım yapmadan tekrar kucaklamak istediklerini belirtti.

GERZE ADINA BÜYÜK KONUŞTU!

Konuşmasında eski ve güzel Gerze’yi tekrar almak istediklerini vurgulayan Karadeniz; “Gerze’nin tek istediği bir şey var o da sizin birlik ve beraberliğinizle Gerze’yi bu AKP zihniyetinden kurtarmak. Onun için tek bildiğimiz bir şey var hiç kimseyi ayırmıyoruz dünya görüşü ne olursa olsun, hangi partiye oy verirse versin tek yapacağımız bir şey var Osman Belovacıklı’nın belediye başkanlığında belediyemiz ve il genel meclisi üyelerimiz ile birlikte Gerze’yi eskiden olduğu gibi tamamen kucaklamak. Bunu yapacak güç ve enerji de sizde var. Türkiye’nin sadece Sinop’un değil Türkiye’nin en şirin ilçesinde yaşıyoruz bunu sadece Gerzeliler değil Türkiye’nin neresine giderseniz gidin gösterdikleri bir ilçe var o da Gerze. 5 yıldan beri şirin Gerze’mizi işaret eden arkadaşlarımız biraz kırgın? Niye çünkü 31 Mart’ı bekliyorlar 5 yıldan beri o güçle o enerjiyle 31 Mart akşamı 1 Nisan sabahı güne mutlu uyanmak için eski güzel şirin Gerze’mizi geri getirmeye hazır mıyız arkadaşlar? Ben buradaki coşkuyu gördükten sonra hiç rehavete kapılmak yok Gerze’mizin eski özlenen Gerze Belediyesine demokrat, adil herkese hizmet eden gençle, çocuğuyla, yaşlısıyla kimseyi ayırmayan o eski Gerze Belediyemizi geri aldığımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum.” dedi.


Bu haber 10205 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<