COCOLOCO AÇILDI

Sinop’ta İş İnsanı Nurettin Uçar tarafından hayata geçirilen Cocoloco adlı işletme vatandaşların yoğun katılımıyla hizmete açıldı.

20 Ekim 2023 - 17:45 - Güncelleme: 24 Ekim 2023 - 16:50

Ajans Sinop Organizasyonuyla açılan Cocoloco işletmesinin açılışında konuşan İşletme Sahibi Nurettin Uçar, “Sevgili misafirlerimiz büyüklerimiz, küçüklerimiz hepinizden Allah razı olsun geldiniz beni çok mutlu ettiniz. Hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Daha sonra söz alan İşletme Sahibi Mustafa Uçar, “Biz o kadar mutlu olduk ki sizler varken bizler çok güzeliz. İşletmemiz en azından şu anda 25-30 kişiye ekmek veriyor bunu inşallah 50-60’a çıkaracağız amacımız bu geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.” Dedi.

Açılışa katılan Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, “Öncelikle hayırlı günler diliyorum. Bugün Nurettin kardeşimiz bizi de davet etti çok mutlu olduk. Epey bir süredir burada kendisinin komşusuyum, yandaki binada oturduğum için geldiğimizde gittiğimizde hep ne zaman bitirecek te açacak diye bakıyorduk. Biraz sezonun sonuna denk geldi ama olsun yine inşallah bol bereketli kazanç diliyorum. Tabi gönlümüz isterdi ki daha şen şakrak bir ortamda bu açılışı yapalım ancak Gazze’de yaşananları hepimiz gözlemliyoruz. Bu vesileyle oradaki bütün Filistinli kardeşlerimize, hayatını kaybedenlere buradan Allah'tan rahmet diliyorum. Böyle bir günde böyle güzel bir Sinop gününde bu açılışı Nurettin kardeşimin dostlarıyla birlikte yapıyoruz. Kendisini tanıdığımdan beri kendisi başarılı ve titiz bir arkadaşımız, işini büyütmek için babasıyla ve ailesiyle birlikte çalışan bir arkadaşımız. İnanıyorum ki bu yeni işletmesinde de aynı başarıyı gösterecektir bundan kuşku duymuyorum. Ayrıca şunu da ifade etmem lazım Sinop hakikaten özellikle üniversite öğrencilerimiz açısında da turistler açısından da giderek cazibesini arttıran bir il haline geliyor. Bunda da bu tür işletmeci arkadaşlarımızın katkısı var. Ben kendilerine Sinop’a kattıkları bu değer için teşekkür ediyorum. Sinop’ta ticaretin ve ticari hayatın sürükleyici lokomotif unsurları burada. Onlarla eş güdüm içerinde bize düşen hususlarda da biz elimizden geleni yaparak bu ili hakkettiği seviyeye hep beraber taşıyacağız. Hayırlı olsun diliyorum Allah bol kazançlar nasip etsin.” İfadelerine yer verdi.

Açılışta konuşan Merkez Valisi Hasan İpek, “Bu güzel havada bu güzel mekânın açılışına hep birlikte şahitlik ediyoruz Mustafa Bey ve Nurettin Bey ’in emeklerine sağlık. İnşallah daha güzel hizmetlere vesile olur. Bu mübarek Cuma gününde özellikle Gazze’de yaşayan Müslümanların bu eziyetinin bir an önce son bulmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum. Bu işletmeninde Sinop için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

Açılışa telgraf gönderen CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, “Programım nedeniyle aranızda olamıyorum. Açılışı yapılacak olan işletmenin hayırlı ve uğurlu olmasını ve bol kazançlı olmasını diliyorum. Açılışınıza katılan tüm misafirlere ve hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından dua edilerek açılış gerçekleştirildi. Açılış sonrası misafirlere ikramda bulunuldu.

Açılışa, Ak Parti Sinop Miletvekili Nazım Maviş,Merkez Valisi Hasan İpek,Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Önder Serdar Öztürk,İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu,Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun,MHP İl Başkanı Hikmet Çınar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış sonrası İşletme Sahibi Nurettin Uçar açılışa katılamayıp çelenk yollayan İFA,KARE-PEN,MAHMUT KUYUMCULUK,AK PARTİ İL BAŞKANI UĞUR GİRESUN,TÜRKİYE İŞ BANKASI,SUNRİSE OTEL&RESTAURANT ,MHP KAÇEP İL BAŞKANLIĞI CEMİLE TEKİN OFLUOĞLU,ERSOYLAR OTOMOTİV LTD. ŞTİ.,İRFAN DEMİRKOL,AV. CANER YENER,VİRA OTEL&SUİT GENEL MÜDÜR İBRAHİM BURÇİN SAATOĞLU,ZİNOS OTEL,GERZE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI CEMAL ALTUNEL,CHP SİNOP İL BAŞKANI AV. AYKUT CEM YALÇINKAYA ,SİNOP TİCARET VE SANAYİ ODASI ,FAZİLET OFİS,LİMAN ÇAY BAHÇESİ,DEMİRTAŞ TİCARET,OSMANOĞLU OTOMOTİV&İNŞAAT ,KUZEY EMLAK SERKAN USTA,FULYA ÇİÇEKÇİLİK,TEB BANKASI SİNOP ŞB.,CENGİZ TOKMAK 25. DÖNEM AK PARTİ SİNOP MİLLETVEKİLİ,MUSTAFA TURAN VE EŞİ,CANDAN TEKNO MARKET,MUSTAFA TOLGA KARA,BATUHAN KORUCUOĞLU,TAYYİBE-AHMET ALİ AKYÜZ,ALİ KALKIR ,METROPOL AVM HÜSEYİN HAÇAT,MERTOL SÜREN,İBRAHİM-FATİH ASAL,TAHİR ŞAHİN,SİNOP PEYSAJ VE ÇİÇEKÇİLİK SAVAŞ AKBEZ ,EREN BAYRAKTAR EMLAK,GÖZDE- MERT TOSUN,BAŞAK GIDA ,ÇİLEK PASTANESİ,MECKBEAR,BAŞTAN YAPI MÜHENDİSLİK,MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ SİNOP İL BAŞKANLIĞI BAŞKAN HİKMET ÇINAR,OPHAS ADEM ,ESNAF KEFALET VE KREDİ KOOPERATİF BAŞKANI CEMAL GÜRSEL ÖZ ,ÖZMENLER GIDA ORÇUN ÖZMEN’ e teşekkür etti.









Bu haber 10612 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<