ÇOK GEÇ OLMADAN ÖNLEM ALINMALI!

Sinop’un Korucuk Mahallesi Tırkışlar Mevkiinde, anayoldaki sorunlar sürücüler için kazalara davetiye çıkarırken, yayalar için ise tehdit oluşturuyor.

ÇOK GEÇ OLMADAN ÖNLEM ALINMALI!
28 Aralık 2023 - 17:42 - Güncelleme: 01 Ocak 2024 - 16:33

Sinop’un Tırkışlar Mevkiinde anayolda bulunan sorunlar sürücüler için kazalara sebebiyet verebilecek konuma gelirken, yayalar için ise tehdit oluşturuyor. Vatandaşlar yolda levha, kaldırım olmamasından, yol çizgilerinin aşınmasından ve yolun bozuk olmasından dolayı yetkililerden yardım istiyor.

Konu ile ilgili konuşan vatandaşlar, “Bu yolu hemen hemen her gün kullanıyoruz. Fakat bu yol her gün biraz daha kötüleşiyor. Yolun çizgileri bile belli değil. Ayrıca yolda yayaların yürüyebileceği kaldırım dahi yok. Yolun düzelmesi için illa bir facia mı yaşanması gerekiyor? Yol her kötü havada biraz daha patates tarlasına dönüyor. Yetkililer bu yolu kullanmıyor mu? Görmüyorlar mı buranın halini? Lütfen bir an önce bu yolda iyileştirme çalışması yapsınlar. Yoksa her an ölümü ya da yaralamalı kaza yaşanabilir. Bu olay sadece sürücüler için geçerli değil, yolda yürüyen yayalar içinde geçerli. Çok geç olmadan önlem alınması gerekiyor.” İfadelerine yer verdi.


Bu haber 11370 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<