CUMHUBAŞKANI ERDOĞAN; "GERZE'YE HAK ETTİĞİNİ VER"

Sinop’un Gerze İlçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. AK Parti Başkan Adayı Yüksek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine; “Gerze’ye hak ettiğini ver.” Dediğini söyledi.

CUMHUBAŞKANI ERDOĞAN; "GERZE'YE HAK ETTİĞİNİ VER"
16 Şubat 2024 - 17:36 - Güncelleme: 19 Şubat 2024 - 16:53

Dün sosyal medya hesaplarında ve basın üzerinden tüm Gerzelileri koordinasyon merkezi açılışına davet eden Gerze AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, yoğun bir katılım ile açılışı gerçekleştirdi. Başkan Adayı Yüksek burada önemli açıklamalarda bulundu.

Gerze Otogar mevkiinde açılan koordinasyon merkezinde, açılış öncesi Mehteran Takımı tarafından gösteri düzenlendi. Ayrıca vatandaşlara lokma tatlısı ve çay ikram edildi. Açılış öncesi AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.

“SONUNA KADAR YANINDAYIZ”

İlçe Başkanı Kurt burada yaptığı konuşmada; “Yapılan kamuoyu yoklamaları ve halkın yoğun isteği üzerine AK Parti Belediye Başkan Adaylığına Sayın Hüseyin Yüksek layık görülmüştür. Kendisini tebrik ediyor, sonuna kadar yanında olacağımızı söylemek istiyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi’nden geçen dönem aday olmak suretiyle iktidarla buluşturan Sayın Cevat Şensoy Beyefendiye ve çalışma arkadaşlarına bizi iktidarla buluşturma fırsatı verdikleri için buradan teşekkür ediyorum.” Dedi.

“GERÇEK OLANI ORTAYA KOYACAĞIZ”

AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Yüksek ise konuşmasına, parti teşkilatına ve katılımcılara teşekkür ederek başladı. Yüksek konuşmasında; “8 senedir sizlerle aynı coğrafyanın kaderini yaşayan bir hemşehriniz olarak siz hangi duygularla muhatap olduysanız bende o duygulara muhatap oldum. Gerze İstanbul’ un Ankara’nın bir ilçesi değil, Gerze hepimizin, bugün bu alanı dolduran tüm hemşehrilerimizin. Baba ocağı dediğimiz ana kucağımızdır dolayısıyla biz burada siyaset yaparken politik cümleler değil gerçek olanları ortaya koymakla mükellefiz.

“SAYIN ERDOĞAN, “GİT GERZE’Yİ AL” DEDİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine talimat verdiğini belirten Yüksek; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından kısa bir zaman önce AK Parti Gerze Belediye Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi. Sayın Cumhurbaşkanımızla kısa bir görüşmemiz oldu ve kendisine Gerze ile ilgili hayallerimi, düşüncelerimi ve projelerimi anlattım. Söylediği cümle şuydu: “Hüseyin, seni az veya çok tanırım, girişken, tuttuğunu koparan bir adamsın. Zaten bu anlattıklarını yapacaksın diye seni aday olarak koyuyorum. Git ve seçimi al, benim Gerze halkıma hak ettiği hizmeti hiçbir suretle kaçınmadan ver. Dedi. Allah beni size mahcup etmesin.”

“BU YOLDA BERABER YÜRÜYECEĞİZ”

Büyük bir aşkla Gerze’ye hizmet edeceğini işaret eden Yüksek; “Bu sokaklarda yürürken başımı öne eğdirecek en ufak bir hareket yaptırmasın. Sizlerle paylaştığım bütün projeleri yapma azmi içerisinde olacağım. Ben çok doğru bir adamım, lafı çok eğip bükerek konuşmam. Sizin umutlarınızı, hayalleriniz boşa çıkarırsam kanım kurusun, eğer sizin güler yüzünüzün solması benden sebep olursa ben bu memleketi terk ederim. Onun için müsterih olun, bu yolda beraber yürüyeceğiz." dedi.

Program, konuşmalar ardından kurdele kesimi ile devam etti. Başkan Adayı Yüksek ve İlçe Başkanı Kurt, kurdele kesimi ardından katılımcıların tebriklerini kabul etti. Program çekilen fotoğraflar ardından son buldu.


Bu haber 12353 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<