DALKIRAN; "AMACIMIZ MEMLEKETE HİZMET ETMEK"

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan A. Adayı ve SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran; “Belediye Başkanlığı hizmet makamıdır. Yani bugüne kadar ki tecrübelerimiz, bilgimiz becerilerimiz, kabiliyetimizin neticesinde Sinop’u hep beraber tekrar birlikte inşa etmek için ve Sinoplu hemşerilerimize hizmet etmek için özellikle söylüyorum doğduğum topraklara sahip çıkmak adına burada şu anda Belediye Başkan aday adayıyım.” dedi.

13 Aralık 2023 - 19:45 - Güncelleme: 13 Aralık 2023 - 22:40

CHP Belediye Başkan A. Adayı Dalkıran, Deniz Özen ile Haber Saati Programında, doğduğu topraklara sahip çıkmak adına bu yola çıktığını işaret etti. Başkanlık makamının hizmet makamı olduğunun altını çizen Dalkıran, bilgi, birikim ve tecrübesiyle Sinop’u yeniden inşa etmek istediğini söyledi.

İstanbul’da, Sinoplulara birçok konuda temas etmesi ve Sinop’un tanıtımında da büyük fedakarlıklar harcayan Dalkıran’ın aday adaylığı kamuoyunda büyük heyecan yarattı. Dalkıran’ın aday gösterilmesi durumunda vatandaşlar arasında; “Bu zamana kadar hiçbir siyasi durum gözetmeksizin herkese yardımcı oldu. Hayata geçirdiği projeleri, başkan seçilmesi durumunda yapacaklarının ve kenti baştan yaratacağının teminatıdır.” Diye konuşuldu.

“KENTİN TANITIMI BENİM İÇİN DAHA ÖNEMLİ”

İlerleyen günlerde Sinop Tanıtım Günleri olduğunu ve kentin tanıtımının kendisi için daha önemli olduğunu kaydede Dalkıran; “Bu tanıtım günleri benim için siyasetten daha önce geliyor onu özellikle söylüyorum. Çünkü şu an bir kurum kimliğimiz var. Sinop Dernekler Federasyonu başkanlığını devam ettiriyoruz. Süreç itibari ile burada yapacağımız etkinlik tüm Sinoplu’yu bir araya getirerek orada bu etkinliği güzel bir şekilde tüm Türkiye ile beraber Dünyaya kültürümüzü, yöresel ürünlerimizi, coğrafyamızı iyi bir şekilde tanıtmak bunun meselesi olduğu için. Bundan dolayı Sinop’ta aday adaylığımız söz konusu. İnşallah başarıya taşıyacağız bunu ama şu anda odaklandığımız nokta Yenikapı tanıtım günleri olduğu için bu süreci geçirdikten sonra zaten gerekli açıklamalarımızı tüm üyelerimize tüm partililerimize ve tüm Sinop halkına gerekli açıklamayı yapacağız. Benim için Sinop bir değerdir. Burada doğduğum topraklara çıkmak benim için çok önemlidir.”

“VİZYON BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Sinop’un esnafı olduğunu ve kentte 40 bin haneye ulaştığını anımsatan Dalkıran; “Özellikle benim telefonlarımın yarısı her gün Sinop’tan gelen vatandaşlarımızın İstanbul’daki taleplerini hastanedir Sinoplu bir hemşerimiz zor durumda kalmıştır bunu kurum başkanı olarak söylemiyorum biz toplumun içerisindeyiz zaten bugün Sinop’ta 40 binin üzerinde ailelerin evlerinde işyerinde benim arıtmam vardır. Ben buranın esnafıyım dolayısıyla toplumun içinde yaşayan bir arkadaşınızım. Ben sokakta kazanıyorum, tekrar harcamamı da sokaktaki dostlarımla beraber yapıyorum. Bunları severek yapıyorum. Dolayısıyla vizyon çok önemlidir. Benim için en önemli şey lider insanların vizyonu çok önemli olması lazım. Vizyon kişiye göre tartışılır ama neticede bu memlekete bizim amacımız hizmet etmektir. Bana unvanı lazım değil. İlk önce bana unvanı annem babam nüfusa kaydettirmesiyle, daha sonra bize vermiş olduğu ahlakı değerlerle bana ailem verdi. Daha sonra da bir hizmet konusunda Sinoplulardan talebimiz oldu. Federasyon başkanlığı noktasında oldu ve hemşerilerimiz bu unvanı bize layık gördü. Bende 5 yıldan beri tüm yönetici arkadaşlarımızla beraber bizde milletimize hizmet etmek için gece gündüz sokaklardayız. SİNDEF’in sayfasına takipçi arkadaşlarımız, hemşerilerimiz girdiği zaman benim bir gün boş geçmez. Tüm hemşerilerimin yanındayımdır.”

“YAPTIĞIMIZ HERŞEY ORTADA”

Milletvekilliği makamının temsil makamı, belediye makamının hizmet makamı olduğunu belirten Dalkıran sözlerinin devamında; “Dolayısıyla yaptığımız her şey ortada. Yani bugüne kadar ki tecrübelerimiz, bilgimiz becerilerimiz, kabiliyetimizin neticesinde Sinop’u hep beraber tekrar birlikte inşa etmek için ve Sinoplu hemşerilerimize hizmet etmek için özellikle söylüyorum doğduğum topraklara sahip çıkmak adına burada şu anda Belediye Başkan aday adayıyım. Sinop’a Bugüne kadar yapılan hizmetler için ben yöneticilere teşekkür ediyorum. Ama ben diyorum ki daha iyisini yapacağız. Daha güzelini yapacağız. Bizim hemşerilerimiz başka illerde şöyle tanınır; Sinop’tan serseri çıkmaz, Sinop’tan terör çıkmaz, Sinop’un insanı çok uyumludur ama uyumunun içerisinde Sinop’umuz hizmete aç ben bunun için hizmet için Sinoplu hemşerilerimizin yanındayım. Genç kardeşlerimiz işsiz ve güçsüz bunlara sahip çıkmak lazım. Bunlara sahip çıkmak için Federasyon başkanı kimliğimizle onlara bir yere kadar faydalı olabildik bugüne kadar. Ama Sinop’ta yaşayan gençlerimize de umut olmamız lazım. Onun için bu güzel coğrafyamızda hep birlikte güzel hizmetler yaparak tüm halkımızla beraber kaynaşarak unvan olarak değil, hizmet etmek adına o unvanı inşallah Sinoplular bize teveccüh gösterip destek verirlerse bir dönem yetki istiyorum. Bu yetkiyi de emanet olarak istiyorum o emaneti de başımın üzerinde taşıyarak Sinoplu’ya en güzel hizmetleri sağlayacağım.” Diye konuştu.

Bu haber 14468 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<