DİLE KOLAY 5 BİN 769 ÖĞRENCİ!

Sinop İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik birimlerince, kent genelinde 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminde 51 okul ziyaret edildi.

28 Aralık 2023 - 17:44 - Güncelleme: 01 Ocak 2024 - 16:33

Sinop’ta İl Emniyet Müdürlüğü birimlerince, kent merkezi ve ilçelerde bulunan 51 okul ziyaret edilirken, 5,769 öğrenci ile birebir temas edildi. Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liselerde öğrencilere polislik mesleğinin tanıtılmasının yanı sıra, Kişisel güvenlik tedbirleri, Teknoloji bağımlılığı, Akran zorbalığı, Acil Yardım Hattı konularında bilgiler verildi. Ayrıca öğrencilere İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler sunuldu.

Toplum Destekli Polislik birimi memurları, öğrencilerle bir araya gelerek söz konusu durumlarla ilgili bilgiler verdikten sonra, öğrencilerin merak ettikleri soruları cevapladı. Ayrıca Emniyet Müdürlüğü tarafından polis kıyafeti giydirilen maskot da çocukların keyifli anlar geçirmesine vesile oldu. Polis maskotunu ile birlikte oyunlar oynayıp, dans eden öğrenciler fotoğraf çekinmek için sıraya girdi. Ayrıca İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner’in de fırsat buldukça programlara katılıp, öğrenciler ile sohbet etmesi dikkatlerden kaçmazken bu durum veliler tarafından takdirle karşılandı. Öte yandan veliler tarafından, İl Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal sorumluluk projelerinde kente önemli bir boyut kazandırdığı da ifade edildi.

Bu haber 13276 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<