DURAĞAN'DAKİ EKSİĞİ TESPİT ETTİ!

Saadet Partisi Durağan Belediye Başkan Adayı Tahir Şahin, ilçeye KYK’ya bağlı kız ve erkek yurdu yapacaklarını açıkladı.

DURAĞAN'DAKİ EKSİĞİ TESPİT ETTİ!
19 Mart 2024 - 17:15 - Güncelleme: 20 Mart 2024 - 14:53

Sinop’un Durağan İlçesinde Saadet Partisi’nin Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Şahin, projelerini açıklamaya devam ediyor. İlçede kendisine iletilen ve tespit ettiği sorunların üzerinde çalışan Şahin, bir yeni projeni daha kamuoyuyla paylaştı. Durağan’a üniversite okumak için gelen gençlerin barınma sorunu olmasından dolayı geri gittiğini ifade eden Şahin, göreve geldiği gün itibariyle Ankara Bürokrasisi ile temasa geçerek KYK yurdunun inşasına başlayacağının altını çizdi.

Projelerini her mecrada vatandaşlarla paylaştığını kaydeden Şahin, projelerinin arasında öğrencileri de düşündüğünü işaret ederek; “Onlarla ilgili maalesef ki ilçemizde barınma problemi var. Barınma sorunundan dolayı üniversiteye Meslek Yüksek Okulu’na kaydını yaptırmadan döndüğü bilgileri de tarafımıza iletildi. Bu bizler için çok üzücü bir durum. Sinop’umuza, Yeşil Durağan’ımıza yakışmıyor. Dolayısıyla belediyeye göreve geldiğimiz ilk gün projelerimizden bir tanesi olan kız ve erkek öğrenci yurdunu derhal faaliyete geçireceğiz. Meslek Yüksek Okulu’nun kuracağımız bölgeye, öğrencilerimize yürüme mesafesinde KYK’ya bağlı kız ve erkek öğrenci yurdunu faaliyete geçirmek için Ankara bürokrasisiyle gece gündüz çalışacağız. Sizlere söz veriyorum.” Şeklinde konuştu


Bu haber 17532 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<