DURUMA DUYARSIZ KALMADI!

Ajans Sinop’un Ulusal Bayramları vatandaşların rahat izleyebileceği alanlara taşınması haberinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya’da duruma sessiz kalmadı.

DURUMA DUYARSIZ KALMADI!
30 Ekim 2023 - 16:03 - Güncelleme: 30 Ekim 2023 - 21:23

Dün Sinop’ta İskele Meydanı Bülent Ecevit Caddesi üzerinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını vatandaşların büyük bir çoğunluğu izleyememişti. Söz konusu duruma vatandaşlar tepki göstererek Ajans Sinop aracılığı ile seslerini duyurulmasını istemişti.

CHP Sinop İl Başkanı Yalçınkaya’da duruma sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yalçınkaya yaptığı paylaşımda bayramların Sinop Şehir Stadyumlarında kutlanması gerektiğini savundu. Cumhuriyet Halk Partili yöneticiler olarak üzerlerine düşeni ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Vatandaşların tepkisine katıldığını belirten Başkan Yalçınkaya; “Cumhuriyet Haftası boyunca düzenlenen etkinliklere katılımı gören, dün Bayram Töreni ve Fener Alayında Vatandaşlarımızın Cumhuriyete ne kadar sahip çıktığına şahitlik eden biri olarak bundan sonra Milli Bayramlarımızın önceki yıllarda olduğu gibi Sinop Şehir Stadyumunda kutlanması gerektiğini düşünüyorum. Bayram kutlamaları halkımızın rahat izleyebileceği, gösterileri takip edebileceği geniş alanlarda yapılmak zorundadır. Bu konuda vatandaşlarımızın haklı tepkisine de katılıyor, Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet Halk Partili idareciler tarafından yönetilen kurumlar olarak bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu söylemek istiyorum.” İfadelerine yer verdi.

Bu haber 7681 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<