ETKİNLİK TANITIM TOPLANTISI

Sinop İl Özel İdaresi tarafından, “100.yılda Cumhuriyet İçin Pedallıyoruz” programı tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

27 Ekim 2023 - 10:37 - Güncelleme: 27 Ekim 2023 - 17:49

Sinop İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, projenin Sinop Valiliği himayesinde gerçekleştirileceğini söyledi. Ayrıca Çınkıl, programa katılacak vatandaşlar için 28 Ekim Cumartesi günü saat 12:00’da Uğur Mumcu meydanından Akliman mevkiine ücretsiz araç kaldırılacağını duyurdu. Vatandaşlar araçlar ile bisikletlerini etkinliğin yapılacağı alana taşıyabilecek.

Öte yandan söz konusu etkinliğin Hamsilos Tabiat Parkında son bulacağını işaret eden Çınkıl, bisiklet sürücüleriyle birlikte önceden oluşturulan hilal işareti içerisinde fotoğraf çektireceklerini belirtti. Etkinlik sonrasında katılımcılara İl Özel İdaresi tarafından çeşitli hediyeler verileceğini söyledi.

Programa tüm Sinopluları davet eden Çınkıl “Biz il Özel İdaresi olarak sürekli aktif ve dinamik çalışan bir kurumuz. İlin dört mevsimi gecesini gündüzüne birleştirerek çalışan sürekli faaliyet alanının meşguliyeti içinde koşturan bir teşkilatız. İlimizde Valiliğimizin himayesinde gerçekleştirilen Cumhuriyetin 100.Yılı programları kapsamında İl Özel İdaresi olarak “100.yılda Cumhuriyet İçin Pedallıyoruz” programı ile ilgili hemşerilerimizi bilgilendirmek ve programımıza davet etmek için bu basın toplantısını gerçekleştiriyoruz. İl Özel İdaresi olarak ana görevimiz kırsaldaki yol alt yapısında yol kontrolünün değiştirilmesi güçlendirilmesi, içme suyu, kanalizasyon işlemleri ve imar hizmetleri gibi vazifelerimizi yürütürken ayrıca hayata dokunan, insanın olduğu her noktada çalışmaları yürütmeyi kendisine vazife addeden bir çalışma anlayışıyla iş ve işlevlerimizi takip ediyoruz. Bunun en güzel örneğini Akliman’daki tabiat parkında yapmış olduğumuz yaşam merkezini hayata geçirerek tüm Sinoplu hemşerilerimizin ve Sinop’a dışarıdan gelen misafirlerimizin hizmetine sunarak bir örneğini ortaya koymuştuk. Bu çalışmalarımız takdirle karşılandı. Biz “100. Yılında Cumhuriyet İçin Pedallıyoruz” programımızı tamda bu yapmış olduğumuz ortaya koyduğumuz yaşam alanının içerisinde gerçekleştiriyoruz. Sinop valiliğinin himayesinde bir program hazırladık. Diğer tüm kurum ve kuruluşlar bir sürü program hazırlığı içerinde olduğundan bizde İl Özel İdaresi olarak böyle bir program yapmayı uygun gördük.28 Ekim Cumartesi günü saat 14:30’da Akliman mevkiinde başlayacak ve Hamsilos fiyordunun iç kısmında yapacağımız bir program gerçekleştireceğiz. Sadece İl Özel İdaresi değil İl Emniyet Müdürlüğümüzden, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzden, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzden ve Sinop Belediyemizden katkı ve destek gördük. Hep birlikte bu programı icra edeceğiz. Programımız Akliman mevkiinde başlayacak fakat öncesinde bir bisiklet sürüşü programı olacağı için Uğur Mumcu Meydanından programımıza gelmek isteyen vatandaşlarımızın hem kendilerini hem bisikletlerini o alana intikal ettirerek programımıza başlayacağız. Cumartesi günü saat 14:30’da Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kortejinde ve programımızda herhangi bir sıkıntı olmaması açısından Sağlık İl Müdürlüğünün tahsis edeceği bir ambulansta bize eşlik edecek. Kortejle birlikte Aklimanda belirlenmiş olan noktadan hareket edeceğiz. Trafik akışıyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğümüzün de üstlenmiş olduğu görevler var. Tüm emek veren kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum tüm hemşerilerimizi etkinliğimize davet ediyoruz.” ifadelerinde bulundu. 



Bu haber 11113 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<