GAZETECİ ÇİFT MUTLULUKLARINI HALK İLE PAYLAŞTI

Sinop'ta dünya evine giren gazeteci çift, nikah sonrası kent meydanına inerek mutluluklarını toplumla paylaştı.

GAZETECİ ÇİFT MUTLULUKLARINI HALK İLE PAYLAŞTI
18 Ağustos 2023 - 19:26 - Güncelleme: 18 Ağustos 2023 - 23:36

Ajans Sinop haber sitesi imtiyaz sahibi Deniz Özen ile Flaş Haber internet haber sitesi yazı işleri müdürü Tuğba Yılmaz, Kumkapı sahilinde düzenlenen nikah merasimi ile hayatlarını birleştirdi. Belediye Başkanı Barış Ayhan'ın kıydığı nikaha, Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, Defterdar Mustafa Karadeniz, 25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, Küçükçekmece Sinop Spor Kulüp Başkanı Rafet Orhan'ın yani sıra kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, basın mensupları ve davetliler katıldı. Öte yandan Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve siyasi parti temsilcileri ve politikacılar başta olmak üzere çelenk ve çiçekleriyle eşlik etti.

MUTLULUĞU HALK İLE PAYLAŞTILAR!

Deniz ve Tuğba çifti nikahın ardından Aşıklar parkı ve Uğur Mumcu meydanına indi ve vatandaşlarla birlikte doyasıya eğlendi. Yaşanan bu anları ise yüzlerce kişi cep telefonu ile kayda aldı.

TOPLUM BİZİM AİLEMİZ

Gece sonrası duygularını ifade eden Gazeteci Deniz Özen; " Bizler gazeteciyiz. Bir gazetecinin ailesi toplumdur. Acıları, hüzünleri hep birlikte paylaştık. Bu mutlu günümüzü de ailemiz yani toplumla birlikte yakalamak istedik. Harika bir günü bize yaşatan herkese teşekkür ederim. " dedi.






Bu haber 4966 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<