GELİNCİK MAHALLESİNDE BİR İLK!

Son yıllarda artan nüfusla birlikte yoğunluk yaşanan Gelincik Mahallesi'nde Sinop tarihinde ilk kez bir kuyumcu mağazası hizmete girdi.

GELİNCİK MAHALLESİNDE BİR İLK!
03 Ağustos 2023 - 11:31 - Güncelleme: 03 Ağustos 2023 - 11:46

Özellikle yaz aylarında Sinop'un trafik sorunundan kaynaklı olarak insanların kuyumculara ulaşmakta zorlandığına dikkat çeken Yeliz Küçükdemir, şu ifadelere yer verdi; “Merhaba, ben Yeliz Küçükdemir Gelincik Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan Yelis Kuyumculuk işletme sahibiyim. Yaklaşık 1 aydır mağazamız hizmet vermektedir. Gelincik Mahallesi tarihinin ilk vitrin kuyumcusuyuz, halkın talebi şu anda gayet güzel. Bizim için de büyük bir ihtiyaçtı biz de Gelincik Mahallesi sakinlerindeniz. Kuyumcuya ulaşmak yaz trafiğinde özellikle Sakarya Caddesi’ne gitmek çok zor oluyordu. Bu eksikliği kendimiz tamamlamak istedik. Mağazamızı açmaya karar verdik. Talep şu anda çok iyi, insanlar iyi dilekleriyle yaklaşıyorlar inşallah böyle de devam eder. Kendine bir güzellik yapmak isteyen herkesi mağazamıza bekliyoruz.” dedi.

Kendine ve sevdiklerine bir güzellik yapmak isteyen herkesi Yelis Kuyumculuk'a davet eden Yeliz Küçükdemir, Gelincik Mahallesi'nin ilk vitrin kuyumcusu olarak hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ve müşterileri memnun etmeye devam edeceklerini vurguladı.


Bu haber 2105 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<