GERZE'DE SEÇİM RÜZGARI NASIL ESİYOR?

Gazeteci Deniz Özen, 31 Mart Yerel Seçimlerinde sonucun en çok merak edildiği Gerze hakkında yaptığı kamuoyu yoklamasını yorumladı.

GERZE'DE SEÇİM RÜZGARI NASIL ESİYOR?
25 Aralık 2023 - 13:16 - Güncelleme: 01 Ocak 2024 - 16:33

Ajans Sinop Gazetesi İmtiyaz sahibi Gazeteci Deniz Özen, Gerze İlçesi ile alakalı yaptığı kamuoyu yoklamasını yorumladı. Seçimin hareketli ve sürprizlerle dolu olacağını söyleyen Özen; “31 Mart Yerel seçimlerinde sonuçların en çok merak edileceği yerler arasında Gerze yer alıyor. Mesleğimiz gereği seçim dönemlerinde olan gelişmeleri vatandaşlarla konuşuyor ve bu yansımaları paylaşıyoruz. Tabi burada o iyi, bu kötü deme şansımız yok sadece kamuoyunda ortak bir kalıplaşmış düşünceleri aktarıyoruz. Neden Gerze? Gerçekten seçim atmosferine bakıldığında en çok heyecanlı bekleyiş olan yerler arasında olması.

Gerze İlçemiz ’de neredeyse genel oluşan algı şöyle; Eski dönem Belediye Başkanlarından Osman Belovacıklı, Cumhuriyet Halk Partisi ön seçimden açık ara farkla birinci çıktı. 

Diğer tarafta ise, yaptığı projeler ve attığı adımlarla adından her zaman söz ettiren, verdiği sözlerin yerine getirilmesi ile de kamuoyunda ciddi bir güven zemini oluşturan bağımsız belediye başkan adayı Hüseyin Yüksek.

 Diğer tarafta ise tekrar aday adayı olan mevcut başkan Cevat Şensoy ve partinin diğer aday adayları. İYİ Parti, Deva ve Milliyetçi Hareket partisi. 

31 Mart 2024’de sandıktan kim çıkacak? Bu bilinmese de günümüz itibariyle ortada oldukça önemli gelişmeler var. Daha önce belediye başkanlığı yapmış olan ve tekrar partisi tarafından açık ara aday gösterilen Osman Belovacıklı’nın şansının hayli fazla olduğu konuşulanlar arasında. Öte yandan hem soldan hem de sağdan oy alma ihtimali bir hayli fazla olan Hüseyin Yüksek’in de kamuoyunda kabul gördüğü ve Yüksek’inde şansının ciddi anlamda olduğu seçmen tarafından dillendiriliyor. 
 AK Parti’nin bu güçlü iki isim ve diğer partilerin adayları karşısında  hangi ile sandığa gideceği merak konusu olurken, Gerze İlçesi’nde 31 Mart Yerel seçimlerinin oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçeceği öngörülüyor.” Dedi.

Bu haber 17643 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<