GÜRBÜZ; "AŞİYAN PAZARYERİ AKTİF HALE GELECEK"

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, Aşiyan pazaryerinde incelemelerde bulunarak, tekrar aktif hale getireceklerini ifade etti.

GÜRBÜZ; "AŞİYAN PAZARYERİ AKTİF HALE GELECEK"
23 Mart 2024 - 14:16 - Güncelleme: 25 Mart 2024 - 10:41

CHP Adayı Gürbüz, sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla kentin ihtiyaç duyduğu projelerini açıklamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde halı saha, Gelincik Pazaryeri gibi yerlerde incelemeler yapan Gürbüz, bu kez de Aşiyan Pazaryerini aktif hale getireceklerini belirtti. Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla bölgede bazı gözlemler yapan Gürbüz, bölgedeki nüfus yoğunluğu göz önüne alınarak yapılan söz konusu alanı modern bir hale kavuşturacaklarını işaret etti.

Gürbüz Pazaryeri için şu ifadelere yer verdi; “Aşiyan Pazaryeri bu bölgedeki nüfus yoğunluğu düşünülerek, Baki Bey döneminde yapılmış bir pazaryeri. Fakat zaman içerisinde giderek kullanımının azalması ve aktif halden çıkması üzerine işlevsiz bir noktaya gelmiş durumda. İncedayı Mahallesi’nde bulunan Pazaryerine gitme, oradan buraya aldıklarını ürünleri geri taşıma yükünden de kurtulmuş olacak. Aynı zamanda işlevsel hale gelerek modern bir pazaryerine tekrar kavuşmuş olacak.” dedi.


Bu haber 12683 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<