GÜRBÜZ; "BU KENTİ AYAĞA KALDIRACAK İRADEMİZ VAR"

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz; “Biliyorum bazı sorunlarımız var ama bizim de bu kenti yeniden ayağa kaldıracak irademiz var, sizler varsınız, cesaretimiz var.” dedi.

GÜRBÜZ; "BU KENTİ AYAĞA KALDIRACAK İRADEMİZ VAR"
22 Mart 2024 - 17:19 - Güncelleme: 25 Mart 2024 - 10:41

Dün Sinop’ta CHP İl Başkanlığı tarafından Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılımıyla bir miting düzenlendi. Mitingde vatandaşlara seslenen Gürbüz, 31 Mart yerel seçimleri öncesi önemli mesajlar verdi. Kentin sorunlarını iyi bildiğini ve 10 yıldır Sinop üzerine çalıştığının altını çizen Gürbüz; “Siyasi ve teknik ekibimizle projelerimiz üzerine çalıştık. Reçetemiz hazır.” dedi. Arıdan sözlerine, Sinop için yeni bir milat ve fırsat olabileceğinin seçmenlerinde olduğuna işaret ederek devam etti.

“SİZLERİN ELİNDE”

Kent gelirlerini hizmete dönüştüreceklerini belirten Gürbüz sözlerine şöyle başladı; “Kentimizi halkçı, toplumcu, kamucu ve katılımcı yerel yönetim anlayışıyla tüm paydaşlarımızla birlikte kendimizi yöneteceğiz. Bu yönetim anlayışı içerisinde muhtarlarımız, belediye meclis üyelerimiz, stk, il ve ilçe yöneticilerimizle birlikte oluşturulacağı kararların ortak alınacağı mahalle komitelerinin çok önemli yeri bulunmaktadır. Ülkemizin geleceği, Sinop için yeni bir milat ve fırsat olabilmesi sizlerin elindedir. İçerisinde bulunduğumuz süreç, Sinop’umuzun kaderini önümüzdeki 5 yılı yaşam kalitesini ve geleceğe miras bırakabileceğimiz şekilde etkileyecektir. Seçeceğimiz yerel yöneticilerin yönetim anlayışına göre alacakları kararlar bizim yaşantımızı ve yaşam alanlarımızı doğrudan etkileyerek toplumsal kaderimizi ve geleceğimizi belirleyecektir. İlimizin kent gelirlerini hizmete dönüştüren, tarihsel ve kültürel mirasımızı koruyan ve planlı çevreyle uyumlu kentleşmeyi savunan Sinoplu’ları ve sivil toplumunu kentin geleceğine dair kararların oluşumuna katacak olan yerel yöneticilere ihtilas bulunmaktadır.”

“10 YILDIR SİNOP’U ÇALIŞIYORUM”

Sorunları bildiğini ve reçetelerini hazır olduğunu dile getiren Gürbüz; “Biliyorum bazı sorunlarımız var ama bizimde bu kenti yeniden ayağa kaldıracak irademiz var, sizler varsınız, cesaretimiz var. Son 10 yıldır Sinop’u çalışıyorum. Sorunlarını biliyorum ve bunların çözüm yolları için hem siyasi hem teknik bir ekiple projelerimizi hazırladık ve sizlerin takdirlerine sunduk. Yani Sinop için teşhisimizi koyduk, reçetelerimizi yaptık. Bu kentin çocuklarına, kadınlarına ve gençlerine özgür ve yaşanılabilir hayat sunmak için birlikte çalışacağımızı buradan bir kez daha söz veriyorum. Gelin bu kenti birlikte yönetelim, gelin geleceğimize sahip çıkarak özveride bulunalım.” Diye konuştu.


Bu haber 12518 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<