GÜRBÜZ'DEN EŞİT İŞE, EŞİT ÜCRET VURGUSU!

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, Belediye-İş Sendikasına bağlı, Sinop Belediyesi çalışanlarıyla bir araya geldi.

GÜRBÜZ'DEN EŞİT İŞE, EŞİT ÜCRET VURGUSU!
09 Mart 2024 - 12:25 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 12:03

Belediye-İş Sendikası binasında yapılan toplantıda Başkan Adayı Gürbüz, ne sağcı, ne solcu diyerek kimseyi ötekileştirmeyeceklerini, insana insan olduğu için değer verdiğini vurguladı. Eşit işe, eşit ücretin yıllarca mücadelesini verdiğini söyleyen Gürbüz, tek isteklerinin ahenk içerisinde çalışmak olduğunu işaret etti.

Gürbüz burada yaptığı konuşmada; “Aylardır verdiğimiz mücadelenin, aksiyonun karşısında reaksiyon gösteren bir yapı var. Bu yapı emekçiye hakkını vermeyen yapı. Emekliye hakkını vermeyen yapının genel uzantıları arkadaşlar.  32 senelik kamu hayatım boyunca emeğin mücadelesini verdim. Yıllarca, eşit işe, eşit ücret mücadelesini de verdim. Büyük bir aileyiz. Zaten Türkiye’yi bizdensin, bizden değilsin diye zihinsel olarak böldüler. Hiçbir endişeniz olmasın. Ne sağcı ne solcu diye kimseyi ötekileştirmeyiz. Biz insana insan olduğu için değer veririz. Bizim sizlerden istediğimiz, bir ahenk içerisinde 31 Mart’tan sonra çalışmak.” dedi.


Bu haber 17948 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<