GÜRBÜZ'DEN, OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM!

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, kentte uzun zamandır gündem olan otopark sorununa çözüm projesini açıkladı.

GÜRBÜZ'DEN, OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM!
25 Mart 2024 - 14:48 - Güncelleme: 26 Mart 2024 - 12:45

CHP Adayı Gürbüz, sürdürdüğü saha çalışmalarının yanı sıra, projelerini de kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor. Kentin ihtiyaç duyduğu projeleri halkla paylaşan Gürbüz, başkan seçilmesi durumunda belediyeye ve kamuya ait arazilerde gerek yerlere yeni otoparklar yapılacağını müjdeledi. Öte yandan tüm otoparkların işletmeciliğini belediyeye ait şirket tarafından yapılacağının altını çizen Gürbüz, ücret ve hizmet istikrarının sağlanacağını vurguladı.

Gürbüz otopark projesiyle ilgili açıklamasında; “Belediyemize ve kamuya ait arazilerde gerekli yerlere yeni otoparklar yapılacaktır. İncedayı Mahallesi kapalı pazaryerinin kuzey tarafındaki manav ve konfeksiyoncuların olduğu yarı kapalı alan, kapalı pazaryerine dönüştürülerek altına yeraltı otoparkı yapılacaktır. Şehir Kulübünün arkasında bulunan eski otoparkın olduğu alana yeraltı otoparkı yapılarak, üzeri konser ve etkinlik alanı olarak yeniden dizayn edilecektir. Tüm otoparklarımız belediyemize ait şirket tarafından yönetileceğinden ücret ve hizmet istikrarı sağlanacaktır.” diye konuştu.

Bu haber 11192 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<