GÜRBÜZ; "GELİNCİK PAZARYERİNİ MODERN HALE GETİRECEĞİZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, Gelincik Kapalı Pazaryerinin kente yakışmadığını, daha modern bir pazaryeri yapacaklarını söyledi.

GÜRBÜZ; "GELİNCİK PAZARYERİNİ MODERN HALE GETİRECEĞİZ"
07 Mart 2024 - 13:37 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 12:03

Gelincik pazaryeri uzun zamandır Sinopluların gündeminde yer alıyor. Bakımsızlığı ve kullanımı uygun olmaması bakımından pazaryerinin yenilenmesi talep ediliyordu. Halk arasında Cumartesi pazarı olarak tabir edilen ve Gelincik Mahallesi üzerinde yer alan kapalı Pazar yerinin görüntü ve kullanım açısından kente yakışmadığını belirten Gürbüz, modern bir Pazar yeri oluşturacaklarını ifade etti.

“SON DERECE HAKLILAR”

Mahalle sakinlerinin pazaryeri için haklı talepleri olduğunu aktaran CHP Adayı Gürbüz; “Buradan yararlanan vatandaşlarımızın haklı bir talepleri var. Daha modern, daha büyük bir Cumartesi pazaryerine ihtiyaç duyduklarını söylüyorlar. Bence son derecede haklılar. Bu pazaryeri aynı zamanda kaldırıma ve caddeye taştığı için zaman zaman burada yaya trafiğine ve trafik araçlarını sıkıntıya sokuyor. Trafik kazalarıyla karşılaşıyoruz. Son derece sağlıksız koşullar var. Çok keyif aldığımız kente yakışır bir görüntüyle karşı karşıya değiliz. Burada yaşayan ve pazaryerinden yararlanan vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin daha sağlıklı bir ortamda pazaryeri ihtiyacını karşılamalarını burada bu hizmeti almalarını sağlayacağız, yapacağımız projeyle.” diye konuştu.


Bu haber 14385 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<