GÜRBÜZ; "SAHADAYIZ" DEDİ

Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, vatandaşların tebrik etmek amaçlı çok yoğun randevu talepleriyle karşı karşıya olduklarını belirterek; “1 buçuk ay içerisinde yaz turizmine hazırlamak istiyoruz kentimizi. O yüzden bizi daha çok sokaklarda, çarşıda, pazaryerinde, caddelerimizde ve şantiye alanlarımızda görecekler. Orda sorularını, tebriklerini iletirlerse çok seviniriz.” dedi.

27 Nisan 2024 - 16:37 - Güncelleme: 30 Nisan 2024 - 13:19

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kentin Belediye Başkanı olarak seçilen Gürbüz, 3 Nisan Çarşamba günü mazbatasını alarak görevine başlamıştı. Göreve başlaması ardından, tebrik ziyaretlerinin çalışmalarını aksatmaması adına Ramazan Bayramı’nda belediyenin düzenleyeceği programda iletilmesini istemişti. Gürbüz, artan yoğun ziyaret talepleri hakkında Ajans Sinop Muhabirinin sorusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Sinop’u yaz sezonuna hazırlamak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerinin altını çizen Gürbüz, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için çalıştıklarını, kendilerinin anlayışlarından dolayı teşekkür ettiğini kaydetti.

Tebrik ziyaretlerini zaman yaymak istediklerini ve yaz sezonu öncesi yoğun çalışma temposunda olduklarını işaret eden Gürbüz; “Seçmenlerimizin 31 Mart’tan sonra özellikle mazbatayı aldığımız 3 Nisan’dan sonra çok yoğun bir randevu talebiyle karşı karşıyayız. Sosyal medya hesaplarımızdan duyurduk ama bir kez daha duyuracağız. Lütfen kusurumuza bakmasınlar. Çünkü biz 1 buçuk ay içerisinde yaz turizmine, turizm sezonuna hazırlamak istiyoruz kentimizi. O yüzden bizi daha çok sokaklarda, çarşıda, pazaryerinde, caddelerimizde ve şantiye alanlarımızda görecekler. Orda sorularına, tebriklerini iletirlerse çok seviniriz. Çünkü binlerce yurttaşımız haklı olarak bizi makamımızda tebrik etmek, ziyaret etmek istiyor.  Biz bunu biraz zamana yaymak istiyoruz. Bize hem çalışma fırsatı verirlerse hem belediye içerisindeki mali disiplin anlamında hem idari disiplin anlamında hem de kentimize hizmet anlamında çok müteşekkir oluruz. Biz çünkü zamanımızın önemli bir kısmını şehirde, katacağımız katkılara ve yurttaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya adadık. Tekrar kendilerinden anlayışla karşılayacakları için teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Bu haber 17569 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<