GÜRBÜZ; "SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN BİZ HAZIRIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, “Osmaniye Mahallesinde yaşanan taşkınlara Kalyoncu Deresi projemizle son vereceğiz.” dedi.

GÜRBÜZ; "SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN BİZ HAZIRIZ"
14 Mart 2024 - 16:53 - Güncelleme: 15 Mart 2024 - 16:52

Başkan Adayı Gürbüz, Osmaniye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleri yoğun yağışlarda taşkınlar yaşandığını ve doğal gazla ilgili problemlerini dile getirdi. Vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek, kendisine iletilen talepleri not aldı. Gürbüz, gerekli çalışmaları yaptıklarını, özellikle kanalizasyon meselesinde ağırlığı 4 yeni mahalleye vereceklerini işaret etti.

“BİZ HAZIRIZ”

Sorunları çözmek için hazır olduklarını kaydeden Gürbüz yaptığı açıklamada; “Dün akşam Osmaniye Mahallemizde vatandaşlarımızla buluştuk, sorunları bir de onlardan dinledik. Yoğun yağışlarda taşkınlar yaşanıyor, Kalyoncu Deresi projemizle bu mağduriyete son vereceğiz. Belediyemizin ihaleye çıkma aşamasında bir kanalizasyon projesi var, ağırlığı bu dört yeni mahalleye vereceğiz. Genel idareden kaynaklı sebeplerle doğalgaz alamayan vatandaşlarımız doğalgaz bekliyorlar, ivedilikle imar planlarımızı buna göre dizayn ederek bölgeye doğalgaz getirecek adımları atacağız. Gösterdikleri ilgi için kendilerine teşekkür ediyorum, sorunları çözmek için biz hazırız.” Şeklinde konuştu

Öte yandan Gürbüz’ün ziyaretine; CHP Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya, CHP Merkez İlçe Başkanı Samet Bayrak, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik etti.

Bu haber 10963 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<