GÜRBÜZ, "VAATLERE KARNIMIZ TOK"

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, kentte üçüncü seçim bürolarının açılışında; “5 yılda bir gelen vaatlere karnımız tok.” dedi.

GÜRBÜZ, "VAATLERE KARNIMIZ TOK"
29 Şubat 2024 - 20:10 - Güncelleme: 01 Mart 2024 - 13:11

Tersane mevkiinde düzenlenen törenle açılan seçim bürosuna, CHP Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, CHP Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya, CHP Merkez İlçe Başkanı Samet Bayrak, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Gürbüz burada yaptığı konuşmada, herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Ayrıca birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, iktidarın 5 yılda bir gelen vaatlerine karınlarının tok olduğunu söyledi.

Partililere, seçmenlere ve Sinop’a yakışanın birlikte yönetmek olduğunun altını çizen Gürbüz açıklamasında; “5 yılda bir gelen vaatlere karnımız tok. Sizin burada olmanız balıkçılarımızın sesinin duyulması demek. Nükleer santrallare karşı bir isyanın sesi demek. İyi ki varsınız. Yıllardır yaşadığımız ekonomik sıkıntılara kırmızı kart göstermek demek. Biz günlerdir kapı kapı dolaşıyoruz.  Her geçen gün teveccühün arttığını, umudun arttığına bir kez daha tanık oluyoruz. İnanın bu anketlerde de böyle, sahada da böyle. Son güne kadar adım adım çalışacağız. Yerelden kazanmaya başlayarak, 4 yıl sonra genel seçimlerde genel iktidarı kazanacağız. Tüm parti örgütümüz ile beraber yerel seçimleri kazanmak için üstün bir çaba gösteriyoruz. Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız, Sinop’u yeniden kazanacağız.” diye konuştu.


Bu haber 15301 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<