GÜRBÜZ VE KARADENİZ'DEN YEREL SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ!

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, yaklaşan yerel seçimler öncesi bir değerlendirme yaptı.

GÜRBÜZ VE KARADENİZ'DEN YEREL SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ!
16 Mart 2024 - 15:11 - Güncelleme: 18 Mart 2024 - 12:59

Başkan Adayı Gürbüz kente seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. CHP Sinop Milletvekili Karadeniz ise Gürbüz’ün çalışmalarına katılarak, vatandaşların desteklerini istiyor. Bir dizi ziyaretler için bir araya gelen ikili, yoğun tempoları arasında açıklamalarda bulundu. Gürbüz, 31 Mart’ta seçmenin sandığa çok istekli giderek, siyasal iktidara gerekli mesajı vereceklerini, bu yaptıkları temaslarda gördüklerini söyledi. Gürbüz ile seçimi alacaklarına inandığını aktaran Milletvekili Karadeniz, kent adına güzel şeyler yapılacağını, projelerin güzel olduğunu ifade etti.

“HALKIN SİYASAL İKTİDARA TEPKİLERİYLE KARŞILAŞIYORUZ”

Ziyaretlerinde, halkın siyasal iktidara tepkileriyle karşılaştıklarını belirten CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Gürbüz; “Kapı kapı dolaşıyoruz. Yerel seçimler artık bir genel seçim havasına bürünmüş durumda. Siyasal iktidarın ekonomik politikaları, hesapları, emeklileri, memurları, işçileri perişan etmiş durumda. Halkın siyasal iktidara tepkileriyle karşılaşıyoruz. Beklentileri tamamen ekonomik şartların düzelmesi. Ev alamıyorlar, kiralık ev bulamıyorlar. Kiralarını ödeyecek paraları dahi yok. Gelir grupları çok alt gruplara inmiş durumda. Dolayısıyla seçmen 31 Mart’ta sandığa çok istekli olarak gidecek. Siyasal iktidara da gerekli mesajı verecek. Biz bunu yaptığımız temaslarda görüyoruz. Durumda artık genel iktidarın sorgulanmasına dönmüş durumda. İnsanlar çok mağdurlar. Yoksulluk sınırının altında gelirlerle yaşamak zorunda kalıyorlar.”

“İNSANLARIN TEPKİSİ GAYET GÜZEL”

Gürbüz’ün çok güzel işler yapacağına inandığının altını çizen CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ise; “Sinop merkez için yerel seçimler konusunda ben şunu söyleyebilirim. İnsanların tepkisi gayet güzel. Merkezle ilgili bir sıkıntımız yok. Gümbür gümbür geliyoruz. Biz Sinop olarak bu kenti birlikte yönetmeye hazırız. Hangi partiden olursa olsun dostlarımızı, hemşehrilerimizi bu zamana kadar ayırt etmedik. Bundan sonra da ayırt etmeyeceğiz. Buyursunlar gelsinler Metin beyle, bizlerle beraber kenti beraber yönetelim. Metin beyin çok güzel işler yapacağına inanıyorum. Kendisi uzun zamandır sahada. Sahadaki sevgi selini de gördük, çok mutlu oluyoruz. İnşallah kazasız belasız bir seçim geçireceğiz. Kimseyi kötülemek ya da karalamak gibi bir derdimiz yok. Bu seçimi Metin beyle alacağımızı canı gönülden inanıyorum ve Sinop çok daha güzel bir şekilde yönetilecek. Kentimiz adına güzel şeyler yapılacak. Metin beyin projelerine de bir bakın derim.” dedi.

Bu haber 15984 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<