GÜRBÜZ; "YAŞAM KALİTESİ SPORLA GÜÇLENİR"

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, yaşam kalitesinin sporla güçleneceğini ve bu anlamda projeler geliştirdiklerini söyledi.

GÜRBÜZ; "YAŞAM KALİTESİ SPORLA GÜÇLENİR"
27 Şubat 2024 - 13:47 - Güncelleme: 27 Şubat 2024 - 22:40

CHP Adayı Gürbüz, aday adaylığı ve adaylığının ilan edilmesinin ardından uzun süredir saha çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 8 aydır kentin sokaklarında halk ile temas halinde olan Gürbüz, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor. Vatandaşların fikir, öneri, görüş, öneri ve taleplerini not almayı ihmal etmeyen Gürbüz, kentin sporu anlamında da bir adım attı. Belediye Başkanı seçilmesi durumunda, belediye öncülüğünde kente sürdürülebilir spor anlayışını harekete geçireceklerini işaret etti.

“FARKLI GÜZERGAHLAR OLUŞTURULACAK”

Sinop'ta sporun çıtasını yükseltmek, herkes için spor parolasıyla sürdürülebilir bir başarı için kurum, kuruluş ve sporun ehli kişileriyle birlikte kapsamlı bir çalıştay yapacaklarını aktaran Gürbüz, söz konusu projesi hakkında şu açıklamalarda bulundu; “Belediyemiz öncülüğünde, alanında uzman belediye personelimiz ve gönüllü eğitmenler eşliğinde futbol, hentbol, basketbol, voleybol gibi sportif faaliyetler teşvik edilerek yapılacaktır. Yürüyüş parkurlarının zeminleri standartlara uygun olacaktır. Farklı güzergahların oluşturulması sağlanacaktır.”

“EŞSİZ MANZARADA SPOR DENEYİMİ”

Kentin kuzey yarı maratonunda spor parkuru oluşturacaklarını ifade eden Gürbüz; “Türkiye'nin en kuzeyinde bulunan, ulusal basın ve medyada daha fazla tanıtımının yapılabilmesi için; sporun birleştirici ve bütünleştirici etkisinden yararlanıp, sporculara Sinop'un eşsiz manzarasında bir parkur deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz.” diye konuştu.

Bu haber 10015 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<