GÜRCÜ HEYETİ SİNOP'TA!

Gürcistan Kütüphane Başkanı Giorgi Kekelidze, yardımcısı Mirian Khositashvili ve TBC bankasından bir temsilci Sinop Gürcü Kültür ve Dostluk Derneğini ziyaret etti.

GÜRCÜ HEYETİ SİNOP'TA!
24 Temmuz 2023 - 15:31 - Güncelleme: 24 Temmuz 2023 - 16:49

Gürcü okuma köşesi ve kütüphane kurulumu için Dernek bünyesinde oluşturulan Kütüphane açılışı için özel bir davet düzenleyen Sinop Gürcü Kültür ve Dostluk Derneği Başkanı Cevat Akkaya, Tiflis’ten gelen misafirlerine bağışladıkları kitaplar için teşekkür etti.

Törende yaptığı konuşmada, Gürcistan Tiflis'ten gelen kütüphanecilerin, Sinop Gürcü Kültür ve Dostluk Derneği"nin kitap bağışlamak amacıyla kendilerini ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Akkaya; “Misafirlerimiz yaklaşık 500 kitap hediye etti. Bundan sonraki gönderecekleri kitapların bir kısmının Türkçe olmasını rica ediyoruz. Derneğimiz 2012 yılından beri aktif bir şekilde faaliyet gösteriyor ve bu özel gün için Gürcü heyetine başarı sertifikası vermekten gurur duyuyoruz.” Diye konuştu.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen programda, dostluk ve kültürel paylaşımın güzel bir örneği olduğu vurgulandı. Ayrıca Gürcü heyeti, Sinop’u ziyaret etmekten ve buradaki kültürü tanımaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, kendilerine verilen hediyeler için Başkan Akkaya nezdinde tüm üyelere teşekkür etti.

Öte yandan programa pasta kesilmesiyle devam edilirken, başarı belgelerini dağıtılmasıyla son buldu.


Bu haber 1431 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<