HAMSİLOS TABİAT PARKI'NDA TEMİZLİK HAREKATI!

Sinop İl Özel İdaresi Hamsilos Tabiat Park’ında doğal yaşam alanının korunması, ziyaretçilere daha temiz ve sağlıklı bir ortam sunmak amacıyla kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

HAMSİLOS TABİAT PARKI'NDA TEMİZLİK HAREKATI!
20 Şubat 2024 - 18:58 - Güncelleme: 21 Şubat 2024 - 12:42

Sinop İl Özel İdaresi Hamsilos Tabiat parkı içerisinde ve çevresinde, bisiklet ve yaya yolunda çöplerin toplanması, yolların yıkanması ve temizlenmesi işlemlerini gerçekleştirerek temiz çevre ve sağlıklı yaşam alanları sunuyor. Sorumluluk alanlarının temizliği ve vatandaşın sağlığının korunması için hız kesmeden çalışan Sinop İl Özel İdaresi temizlik ekipleri, temiz çevre, sağlıklı toplum anlayışıyla etkin çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

“Sinop İçin Değer Üretiyoruz”

Çalışmamızın mahiyeti ne olursa olsun, yaptığımız işi layıkıyla ve ciddiyetle yaparak, Sinop için değer üretme bilinciyle çalıştıklarını ifade eden İl Özel İdare Genel Sekreteri Yahya Çınkıl;“Sinoplu hemşerilerimizin temiz ve ferah bir ortamda yaşamaları için mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz özveriyle çalışıyoruz. Ekiplerimiz günlük rutin temizlik çalışmalarını gerçekleştirirken, yapılan planlama çerçevesinde sorumluluk alanımız içerisinde olan tüm alanlarda da kapsamlı temizlik çalışmaları yapıyor.  Sinop için değer üreten bir yapının en önemli parçası oldukları bilinciyle çalışan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Bu haber 10516 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<