HASAN DALKIRAN'IN İFTAR YEMEĞİ'NDE İZDİHAM

CHP’den Esenler Belediye Başkan adayı olan Sinoplu İş İnsanı Hasan Dalkıran tarafından düzenlenen iftar yemeğine binlerce kişi katıldı. İcraatlarını sıralayan Dalkıran’ı halk dakikalarca alkışladı.

20 Mart 2024 - 00:37 - Güncelleme: 20 Mart 2024 - 14:53

CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran 17 Mart Pazar akşamı Esenler Meydanı'nda, iftar programı düzenledi. Ramazan Ayı'nın 'birleştirici', 'kapsayıcı' özelliğinin, dolu dolu yaşandığı İftar Programı'nda, Hasan Dalkıran, alanı dolduran binlerce kişiye, 'daha yaşanabilir bir Esenler'için yapacağı icraatlarını da paylaştı.

'Aslolan, bir olmak, birlik olmak, mübarek Ramazan Ayı'nda, bütün vatandaşlarımızla, kul hakkı yenmeyecek, kimsenin aç uyumayacağı, kreşlerin, halk meclislerinin açılacağı,oto park sorununu çözeceğime,özel eğitime ihtiyacı olan çocuklarımıza ve ailelerine koşulsuz destek vereceğime, kentsel dönüşümün hakkaniyetle gerçekleştireceğime 'Söz Veriyorum' diyerek, halkı selamlayan Hasan Dalkıran, tek tek icraatlarını paylaştı.

Ada bazlı kentsel dönüşüm planlaması

Yeni yapılacak otoparklar ile trafik ve otopark sorununun çözüme kavuşturulması

Halk marketlerinin açılması

Özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklar için “Özel eğitim merkezlerinin” açılması

Halk meclisleri kurulması

Kültür sanat etkinliklerinin düzenlenmesi

Yeni spor alanları açılması

Aile sağlık merkezlerinin açılması

Her semtte bir çocuk yuvası açılması

Esenler-Atış Alanı-Giyimkent güzergahını birleştirecek tramvay hattı projesinin faaliyete geçirilmesi

 

'Esenler'i Birlikte Kazanacağız', 'içinizden Biri olarak SÖZ Veriyorum' Esenler Belediyesi'nde Kul Hakkı Yemeyeceğim, Yenmesine İzin Vermeyeceğim, Benim Yüreğim Esenler için çarpıyor, Tam Yol İleri'diyerek vatandaşlara, kendi elleriyle, iftar menüsü servis eden Hasan Dalkıran'ın İftar Yemeği'nde izdiham yaşandı.

Öte yandan Sinoplu aday Hasan Dalkıran’a tarihte eşi benzeri görülmemiş bir şekilde destek veren Sinoplu sivil toplum kuruluşları ve İstanbul’da yaşayan Sinoplu vatandaşlar, Dalkıran’ı Esenler Belediye Başkanı yapmakta kararlı gibi gözüküyor.

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber 12716 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<