HEM ZİYARET HEM EĞİTİM!

Sinop Üniversitesi 3. Yaş Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Cenk Demir ve öğrencileri, Sinop Mübadele ve Balkan Halkları Derneğini ziyaret etti.

HEM ZİYARET HEM EĞİTİM!
17 Mayıs 2024 - 11:13 - Güncelleme: 21 Mayıs 2024 - 16:03
Sinop Üniversitesi tarafından Ekim 2023 yılında çeşitli branşlarda başlatılan 3. yaş üniversitesi Tarih bölümü öğrencileri Mübadele ve Kültür evini ziyaretlerinde, dernek binası içinde bulunan 1. Kuşak mübadil fotoğraf sergisi ve o dönemde mübadillerinde yanlarında getirdiği tarihi eşya sergisini gezdi. Dernek Başkanı Kenan Aral ve Tarih bölümü öğretim Üyesi Doç. Dr. Cenk Demir Mübadele ve göç konusunda katılımcı öğrencilere bilgi verdi. Ardından öğrenciler merak ettiklerini sordu. Dernek Binasını detaylı bir şekilde gezen öğrenciler, anlatımlarından dolayı Başkan Aral’a teşekkür etti. Aral ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Doç. Dr. Demir’e ve 3. Yaş Üniversitesi öğrencilerine teşekkürlerini sundu. Ayrıca Aral, Sinop Mübadele ve Balkan Halkları Derneği olarak, Sinop Üniversitesi ile her zaman iş birliği içinde olduklarını ve ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.
Başkan Aral tarafından, ders anlatımı sonrası konuklara çeşitli ikramlarda bulunulması ardından, ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.


Bu haber 15317 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<