İÇERİSİNDE BİRÇOK ALANA SAHİP!

Sinop Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Abalı Köyü sınırları içerisinde yapımına başlanılan Sinop Millet Ormanı, 2024 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi.

İÇERİSİNDE BİRÇOK ALANA SAHİP!
06 Ocak 2024 - 21:15 - Güncelleme: 08 Ocak 2024 - 11:50

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Sinop Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 2023 yılında yapımına başlanılan, Sinop Millet Ormanı’nın 2024 yılı içerisinde tamamlanarak halkın hizmetine açılacağı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Millet ormanı içerisinde, yöresel ürünler satış noktası, büfe, idari bina, bekçi evi, çocuk oyun alanı, ibadethane, kameriyerler, ahşap oturma alanları, tuvalet ve depola, yürüyüş yolları, büfe ve gölet, bisiklet ve yürüyüş yolları, amfi ve spor sahalarının yer alacağı bildirildi.

Sinop Orman Bölge Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada; “Sinop'umuza Güzel Bir Eser Daha Kazandırıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın müjdeleriyle, 2023 yılında yapımına başladığımız 'Sinop Millet Ormanı'nı, 2024 yılında tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmak için çalışıyoruz. Orman Genel Müdürlüğü olarak misyonumuz orman ve kaynaklarını koruyarak, doğaya yakın bir anlayışla, ekosistem bütünlüğü içinde sürdürülebilir ve topluma çok yönlü faydalar sağlayacak şekilde yönetmektir. Bu ilkeyle hareketle, yöre halkımızın gözde uğrak yerlerinden olacağına inandığımız 'Sinop Millet Ormanı' ilimize en iyi şekilde hizmet edecektir.” İfadelerine yer verildi.

Bu haber 14531 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<