İKİ TEKER TUTKUNLARI KORTEJ DÜZENLEYECEK!

Sinop Motor Sporları Kulübü Başkanı Cihan Madem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılı Kutlamaları kapsamında Fener Alayında kortej düzenleyeceklerini duyurdu.

İKİ TEKER TUTKUNLARI KORTEJ DÜZENLEYECEK!
27 Ekim 2023 - 17:50 - Güncelleme: 28 Ekim 2023 - 11:04
Geçtiğimiz Ulusal Bayramlarda da kortejlere katılan ve birçok korteje öncülük eden motor sporları kulübü bu kez de Cumhuriyet Bayramına damga vurmakta kararlı. Başkan Maden korteje katılacak motosiklet sevdalarının mutlaka kask takması gerektiğini ifade ederek, 19.15 de Sinop Valiliği önüne davet etti.
Tüm motosiklet tutkunlarının korteje katılmasını beklediklerini işaret eden Sinop Motor Sporları Kulübü Başkanı Maden tarafından yapılan açıklamada; “Değerli motor sever Sinoplular, Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı fener alayı etkinliğine hepinizi davet ediyorum. Fener Alayı 29 Ekim Saat 19.15 te Sinop Hükümet Konağı önünde hazır bulunacağız. Saat 20.00 da hareket edilip Sakarya caddesi ters yönden geçilerek Kaleyazısı mevkiinden Tuzcular Caddesine dönülecek. İskele meydanında son bulacaktır. Fotoğraf çekimlerinden sonra program uğur mumcu meydanında konser etkinliği ile devam edecektir.” İfadelerine yer verildi.
Bu haber 8070 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<