30 BİN ADET MASKE DAĞITIYOR!İçerisinde bulunduğumuz bu sıkıntılı günlerde elini taşın altına koyarak mücadeleye destek veren Gerzeli İş Adamı Hüseyin Yüksek, 30 bin adet maske dağıtmaya başladı.
Bütün masrafını kendi bütçesinden karşılayarak ilçenin toplam merkez nüfusundan fazla maske dağıtımına başlayan Yüksek, Gerze İlçesi’nde maskesiz bir kişi bile kalmamasını sağladı. Kendisine ait olan Beyaz Otel’de hijyenik şartlarda poşet içerisinde gelen maskelerin sevkiyatlarının yapılması için hummalı bir çalışma yürütülüyor.
İş Adamının yaptığı bu maske dağıtma hamlesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken; “ Bu zor süreçte gecesini gündüzüne katarak, maddi ve manevi katkılarıyla vatandaşlarının yanında olan Hüseyin Yüksek’i takdir ve tebrik ediyoruz. İş Adamının bu gayreti diğer iş adamlarına örnek olsun. Bu süreçte elini taşın altına koyan ile koymayanları tarih unutmayacak.” diyerek duygularını ifade etti.



