İYİ PARTİ İL BAŞKANI'NDAN AK PARTİLİ VEKİL'İN ANKET ÇIKIŞINA TEPKİ!

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Av. Oğulcan Serthan Ünal, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in anket söylemine tepki gösterdi.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI'NDAN AK PARTİLİ VEKİL'İN ANKET ÇIKIŞINA TEPKİ!
23 Şubat 2024 - 22:52 - Güncelleme: 24 Şubat 2024 - 15:52

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmada; “ Eylül, Ekim Ayı’nda ve geçtiğimiz günlerde birer ara hafta ile toplamda dört tane anket yaptırdık. Yaptırdığımız anketlerin dördünde de 31 Mart akşamı Sinop’un Belediye Başkanı Yakup Üçüncüoğlu.” Demişti.

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Av. Oğulcan Serthan Ünal, Maviş’in anket çıkışından sonra basın açıklaması yaparak; “AK Parti milletvekili Nazım Maviş, yapılan anketlere göre, 31 Mart akşamı Sinop'un Belediye Başkanı Yakup Üçüncüoğlu" şeklindeki söylemi halkı yanıltmaya yönelik gerçekle hiçbir bağlantısı olmayan, Sinop halkını algılarla yönetmeye çalışan bir zihniyetin ürünüdür. Sinop’u algılarla manipüle etmeye çalışmayın! Sinoplu’yu algılarla yönetmeye çalışmaya bir son verin. Ekmek olmuş 10 lira, insanlar pazara gidemiyor, halk zamların altında eziliyor, insanlar çocuklarını okula aç gönderiyor. Gençler dışarıya çıkıp 2 kahve içemiyor, ev kiralayamıyor, sağlıklı ve yeterli beslenemiyor, kız arkadaşını erkek arkadaşını bir yemeğe çıkartamıyor.  Ne Ak Partisi ne Yakup Üçüncüoğlu? Ya yaptığınız anketleri anket şirketlerinin vergi numarası ile açıklayın ya da halkı algılarla yönetmeye çalışmaktan vazgeçin. Önce kötülüğü önleyeceğiz, sonra Sinop’a İYİLİĞİ yayacağız. Sinop denenmişlere de milleti sefil edenlere de mecbur değildir.” Dedi.

Bu haber 11927 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<