İYİ PARTİ SİNOP TEŞKİLATI'NDAN TAM TEŞEKKÜLLÜ AKÜLÜ ARAÇ BAĞIŞI!

İYİ Parti Sinop İl Teşkilatı, Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi’ne 4 adet tam teşekküllü akülü araba bağışladığını duyurdu.

İYİ PARTİ SİNOP TEŞKİLATI'NDAN TAM TEŞEKKÜLLÜ AKÜLÜ ARAÇ BAĞIŞI!
12 Mart 2024 - 13:11 - Güncelleme: 13 Mart 2024 - 09:35

İYİ Parti Sinop İl Başkanlığı tarafından bir basın açıklaması düzenlendi. Parti adına açıklama yapan basın sözcüsü Güzle, partisinin Sinop’ta, seçim ofisi ve bayrak gibi giderlere yapacağı masrafın, toplum yararına çalışan kuruluşlara ve ihtiyaç sahibi aileler için kullanacağını duyurdu. Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi’nde, İYİ Parti İl Başkanı Av. Oğulcan Serthan Ünal ve Sakatlar Derneği Sinop Şube Başkanı Murat Karagülmez’inde yer aldığı açıklamada, derneğe 4 adet tam teşekküllü akülü araç bağışlandığı duyuruldu.

“HOYRATÇA HARCAMALARI DOĞRU BULMUYORUZ”

İYİ Parti Basın sözcüsü Güzle açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İYİ Parti Sinop İl Başkanlığı olarak, demokratik süreçlerde toplum yararına yapılan katkıların önemini her zaman vurgulamış ve bu doğrultuda adımlar atmış bir kurum hafızası sahibiyiz. Siz değerli basın mensuplarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Bugün, seçim bütçemizdeki kaynakları kullanma konusunda aldığımız önemli bir kararı sizlerle paylaşmak istiyorum. Günümüzün teknoloji çağında, iletişim ve etkileşim kanallarının hızla geliştiği bir dönemde, İYİ Parti Sinop İl Başkanlığı olarak seçim bürosu açma ihtiyacının artık ortadan kalktığını gözlemledik. Bunun yanında parti flamalarının hem görüntü hem de çevre kirliliği yarattığı konusunda teşkilatımızca hemfikir olduk. Hakeza halkımızın büyük çoğunluğunun geçim kaygısı çektiği bu günlerde bu hoyratça harcamaları doğru bulmuyoruz ve kullanmayacağız. Sosyal medya araçlarının gücünü ve etkinliğini göz önünde bulundurarak, seçim sürecinde halkımıza daha etkili ve hızlı bir şekilde ulaşabileceğimize inanıyoruz.”

“4 ADET BAĞIŞLADIK”

Türkiye Sakatlar Derneği’ne 4 adet tam teşekküllü akülü araç bağışladıklarını dile getiren Güzle; “İl Başkanlığımız seçim bütçesinde seçim bürosu ve flama çalışması için ayrılan bütçenin bir kısmını toplum yararına kurulmuş sivil toplum örgütlerine, diğer kısmını da ramazan ayında, ocağında aşını kaynatmakta güçlük çeken vatandaşlarımıza gıda yardımı yapma kararı aldık. Aldığımız bu karar neticesinde ilk olarak, seçim bürolarını açma bütçemizin bir kısmıyla Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesine dezavantajlı bireylerimizin faydalanması için 4 adet tam teşekküllü akülü araç bağışladık.”

Belediyeana sloganıyla israfın her türlüsüyle mücadele edeceklerini işaret eden Güzle; “Bu kararımız ile, sadece seçim sürecine odaklanmayıp, toplumumuza ve dezavantajlı gruplara olan sorumluluğumuzu da göstermek istiyoruz. İyi Parti olarak, her zaman toplumun daha adil, daha eşit ve daha güçlü bir şekilde ilerlemesi için çalışmaya devam edeceğiz.

Sinoplu vatandaşlarımızın seçim sürecinde oluşturduğu “Belediyeana” sloganı ve adayımız Serpil Ünlütürk'ün "israfın her türlüsü ile mücadele edeceğim" sözleri, bizlere önemli bir sorumluluk yüklemiştir. İsrafın her türlüsüyle mücadele etme sözümüzün gereği olarak, yönetim anlayışımızı ve hizmet vizyonumuzu netleştirmiş bulunmaktayız. Bu doğrultuda, israfın önlenmesi ve kaynakların etkin kullanımı için kararlılıkla çalışacağımızı belirtmek isteriz.”

“ÇAĞRIMIZA KULAK VERMEYE DAVET EDİYORUZ”

Tüm siyasi partilerinde aynı duyarlılığı göstereceğine inandığını söyleyen Güzle; “Ancak sadece biz değil, tüm siyasi partilerin bu önemli konuya duyarlılık göstermeleri ve aynı kararlılıkla hareket etmeleri gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle, diğer parti teşkilatlarını da bu çağrımıza kulak vermeye davet ediyoruz.

Sinop'un geleceği için, israfın önlenmesi ve kaynakların etkin kullanımı konusunda birlikte hareket etmek, hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu doğrultuda, tüm siyasi aktörlerle iş birliği yaparak, daha sürdürülebilir ve verimli bir yönetim anlayışıyla hizmet etmeye hazır olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz.” Şeklinde konuştu.


Bu haber 11180 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<